nlc.hu
Trend
Mozi vagy fõzés?

Mozi vagy fõzés?

Tudomásul kell vennünk, hogy a barátnõnknek lehet rajtunk kívül másik, sõt több barátnõje is, mint ahogyan nekünk is vannak rajta kívül mások.




Hogy miért? Mert az egyikkel élvezet moziba járni, a másikkal a pasikat lehet alaposan kitárgyalni, a harmadikkal pedig istenieket beszélgetünk főzés közben.

A facér:

Ő az, akivel bármikor elmehetünk szórakozni. Mindig tudja, mit játszanak a moziban, melyik turkálóba érkezett új áru, milyen a legtrendibb cipő, melyik éttermet érdemes választani és ki a legjobb fodrász a környéken. Órákig képes telefonon társalogni, legfőbb beszédtémája a férfi. A szerelmi ügyek és a szex szakértője. Az élet dolgairól mindig naprakész tanácsokkal szolgál.







A családanya:

A háztartásvezetés és a fészekrakás összes fortélyát ismeri. Sokat tanulhatunk tőle, miközben segítünk a vacsora elkészítésében, vagy egy babaruha megvarrásában. Ha elkísérjük bevásárolni, megtudhatjuk, melyik piacon a legszebb a gyümölcs. Mindig türelmesen végighallgatja problémáinkat és képes este tizenegykor is süteményt sütni, hogy megvigasztaljon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top