Trend

NIVEA body Q10plus Bõrfeszesítõ Intenzív Testápoló Krém

Manapság mindenki fokozottabb figyelemet fordít a bõr feszességének, fiatalságának megõrzésére és természetesen nemcsak a nyári hónapokban.




A kiegyensúlyozott étrend, a rendszeres testmozgás és a sok alvás jelentős mértékben hozzájárul a természetesen szép bőr megtartásához.
A mai rohanó életvitel mellett azonban nem mindenki tud odafigyelni arra, hogy egészségesen étkezzen, rendszeresen sportoljon és megfelelően kipihenje magát. A NIVEA ezért kifejlesztett egy új terméket, amely segít megtartani bőrünk rugalmasságát, így természetesen feszes bőrt eredményez fáradtság nélkül, ami különösen fontos a problémás területeken, mint a has a comb és a fenék.

Az új NIVEA body Q10plus Bőrfeszesítő Intenzív Testápoló Krém gazdag összetételének köszönhetően, bőrazonos koenzim- és aktív olajtartalmával hatékonyan ápolja és feszesíti a bőrt.





A bőrfeszesség tartós megőrzésének egyik leghatékonyabb módja, hogy a sejtek saját koenzimjei segítségével növeljük a bőr nedvességtartalmát és rugalmasságát. A NIVEA body Q10plus Bőrfeszesítő Testápoló Krém – Q10- és R-koenzim tartalma révén – segíti a sejtek energiaellátását, és erősíti a bőr struktúráját. Ezáltal lassítja a sejtek elhalási folymatát, és a bőrt még erősebbé, feszesebbé teszi.





Naponta legalább egyszer körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a Q10plus Bőrfeszesítő Testápoló Krémet. Különösen ajánljuk az olyan problémás zónákra, mint a comb, has és a csípő területe, de természetesen az egész testfelületen használható.

Rendszeres mindennapi használatát követően már két héten belül szemmel látható javulást érhetünk el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top