nlc.hu
Trend
NIVEA Sun Naptej Érzékeny Bõrre

NIVEA Sun Naptej Érzékeny Bõrre

Az érzékeny bõrre az UV-sugarak fokozott mértékben hatnak hozzájárulva ezzel a bõr kiszáradásához és idõ elõtti öregedéséhez. Ennek megakadályozása érdekében célszerû a biztonságos napvédelem, mely ugyanakkor gyengéden ápolja is a bõrt.




A lehető legjobb védelem és a különösen gyengéd ápolás eléréséhez elengedhetetlen az összetevők tökéletes harmóniája. A készítményeknek egyrészt mentesnek kell lennie minden olyan összetevőtől, amely nem feltétlenül szükséges, másrészt a lehető legtöbb ápoló- és aktív védelmi hatóanyagot kell tartalmazniuk. A NIVEA Sun a napvédelem és a bőrápolás terén szerzett tapasztalatainak köszönhetően megoldotta ezt a problémát, és olyan új készítményeket fejlesztett ki, amelyek az érzékeny bőrű vásárlóknak is kedvenc napozószereivé válnak majd.

Új NIVEA Sun Naptej Érzékeny Bőrre 30-as fényvédő faktorral gyengéd összetételének köszönhetően ápolja a könnyen irritálható bőrt, ugyanakkor ellátja nedvességgel, emulgeáló- és tartósítószerektől mentes, mesterséges színezőanyagot nem tartalmaz.



Kettős védelmével megóvja a bőrt a nap okozta bőrirritációtól:


1. különösen hatékony napvédelmet nyújt,
2. szembeszáll az érzékeny bőrt irritáló szabad gyökökkel.






Valamennyi új, érzékeny bőrre ajánlott NIVEA Sun naptej megbízható védelmet nyújt a leégés és az UVB-sugárzás ellen, az Ausztrál Szabvány szerinti magas UVA-védelmével megóvja a bőrt a korai öregedéstől, vízálló és UV-stabil, E-vitamint és olyan hatóanyag rendszert tartalmaz, amely megköti a szabadgyököket.

A NIVEA Sun Naptej Érzékeny Bőrre használata – más napozószerekhez hasonlóan – a napozás előtt 30 perccel ajánlott. Használd a naptejet rendszeresen, különösen fürdést, zuhanyozást vagy szárítkozást követően!

A NIVEA Sun naptejek a Colipa-eljárás alapján megállapított fényvédő faktorokat és dermatológiailag tesztelt, bőrbarát hatóanyagokat tartalmaznak.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top