nlc.hu
Trend
Észak-fény, titok, idegenség – NIVEA Dry

Észak-fény, titok, idegenség – NIVEA Dry

Mindig is rajongtam az euro-atlanti civilizáció hûvös, friss illataiért. Talán azért van ez, mert alacsony, barna bõrû, göndörhajú leányzóként génjeimben hordozom a vad, uráli sztyeppék emlékét, és mert mindig arra vágyunk, ami nincs.




Ahogy egy volt szerelmem megfogalmazta, „alkatom az orientális illatkompozíciók irányába determinál, viszont ízlésem az északias frisseség tájaira kalauzolna”. Talán igaz, talán nem. Mindenesetre volt szerelmem – értelemszerűen – már nincs meg: egy langaléta szőke kosaraslánnyal jár, akinek kék szeme a norvég tavak hangulatát idézi.






Mindez hogy jön ide? Hát csak úgy, hogy e kis személyes történet megfelelő felvezetőként szolgál ehhez a cikkhez, melynek témája a NIVEA Dry dezodora, s amely most már új illattal is kapható. A NIVEA Dry izzadásgátló golyós dezodor kicsi és praktikus, ugyanakkor legalább olyan tartós, mint egy hagyományos 150 ml-es aerosolos dezodor. Tartósítószert, színezőanyagot és alkoholt nem tartalmaz, kiváló összetételének köszönhetően optimálisan egyesíti magában a NIVEA gyengéd ápolását és a megbízható, 24-órás izzadás elleni védelmet.

A NIVEA Dry golyós izzadásgátlója hatékony alumínium-sókat tartalmazó készítmény, amely a felkenés helyén csökkenti az izzadást, és megakadályozza az ápoltlanságot sugalló izzadságszag kialakulását. Hatása hosszabb és intenzívebb, mint a hagyományos, nem izzadásgátló dezodoroké, mert a keletkező izzadság kevesebb, ezért kevésbé hígul fel. Az izzadásgátlók általában hosszabb ideig őrzik meg hatásukat, mint az alkoholos dezodorok. Így hatása tisztálkodástól tisztálkodásig tart! És még valami: a NIVEA Dry illata egyszerűen ellenállhatatlan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top