Trend

Esztétikai masszázsok

Az esztétikai masszázsoknak elsõsorban az a feladatuk, hogy a bõrt megtiszítsák, feszessé, üdévé varázsolják. Szerencsére ezeknek a kezeléseknek is vannak pozitív "mellékhatásai": javul a vér- és nyirokkeringés, a méreganyagok távoznak a szervezetbõl.





Narancsbőr vagy nyirokmasszázs

A cellulit vagy narancsbőrként ismert horpadásos bőrrendellenesség a zsírsejtek megkeményedését jelenti. Ez olyan kollagénrostokból álló zsákocskák csoportja, melyek a zsírsejtek körül alakulnak ki, folyadékot és mérgező anyagokat zárva magukba. Főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon alakul ki, és nem kizárólag a kövérség velejárója. Keletkezésének több oka is lehet, adódhat a helytelen étrendből, ami hozzájárulhat a mérgező anyagok és a zsírsejtek felhalmozódásához; másrészt pedig a vérkeringés elégtelen működéséből, ami mozgáshiány következménye lehet. A masszázsnak számos technikáját alkalmazzák: a nagyon erős, fájdalmas nyomástól a finom, simító, pumpáló mozdulatokon át a köpölyözésig. Javítja a keringést, beleértve a nyirokkeringést és a szövetek frissítését is, és ezt a hatást a felhasznált speciális krém tovább fokozza. A várt eredmény csak hosszas és rendszeres masszázzsal érhető el.


Fogyasztómasszázs

A súlyfeleslegtől való megszabadulást segíti elő. A masszőr a svédmasszázs fogásait alkalmazva erőteljes mozdulatokkal összetöri a zsírsejteket, és speciális zsírégető krémet masszíroz a problémás testfelületbe, ami növeli a hatást. A módszer hatékony, de csak megfelelő testmozgással és diétával kombinálva érhető el a várt eredmény.


La phyto-masszázs





Az agyagos pakolással kombinált gyógymasszázs során egyéni bioritmusnak megfelelően választják ki, hogy a kezelés kezdetén melyik testrészre milyenfajta pakolás kerül. A terápia meglehetősen intim, hiszen a páciens meztelenül fekszik, és a kezelést a teljes testfelületen végzik (szégyenlősöknek nem ajánljuk!). A pakolás során fent hagyott krémet speciális,- kínai masszázsra alapuló és nyirokkeringést aktiváló- fogásokkal bemasszírozzák a bőrbe. Ennek hatására az agyag ásványi anyagai, a gyógynövényes és illóolajos adalékok könnyebben felszívódnak, s a mélyebb szövetekben is képesek kifejteni hatásukat. A kezelés során tehát egyidejűleg érvényesül a gyógyanyag hatóanyagainak, színének és a masszázs fogásainak hatása.

Ideális eredményt min. tíz kezeléssel lehet elérni, melyeket érdemes egymás után, hosszabb szünet nélkül elvégezni, majd havonta egyszer megismételni. A masszázs rendezi a páciens energia-rendszerét, visszaállítja szervezete öngyógyító képességét. Mivel elsősorban a vér- és nyirokkeringést fokozza, erős méregtelenítő – bőrszépítő, feszesítő – hatása van, ezért esztétikai masszázsként alkalmazzák, de nagyon pozitív hatást gyakrol az ideg- és immunrendszerre, a belső elválasztású mirigyekre, a hormonháztartásra álatlában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top