nlc.hu
Trend
Napozáshoz ajánljuk – NIVEA Sun

Napozáshoz ajánljuk – NIVEA Sun

Aki ezen a nyáron, az egy-két napos Balatonozáson, és az alkalmi strandoláson kívül még alig napozott, annak egy kis lebarnulás – ha csak mértékkel is – már tényleg nem ártana. Erre akár egy teljes hónapunk van: ha az idei fürdõruha még nincs meg, ne jöjjünk zavarba, a tavalyi is megteszi.

A jogosan aggódó bőrgyógyászok milliószor ismételt tanácsát megfogadva („fényvédő szerek használata nélkül tíz-húsz percnél többet ne tartózkodjunk a napon”, „tizenegy és két óra között pedig egyáltalán ne napozzunk”), egy jól megválasztott, széles karimájú kalapra érdemes szert tenni. Már csak azért is, mert vonzza a férfiak tekintetét, míg a mienk nyugodtabban szemlézhet.





A napvédőszerek közül, melyekből annyi van a piacon, hogy én sosem tudok közöttük kiigazodni, most a NIVEA Sun Frissítő Napozó Spray FF 5-öt hordom magamnál. (Figyelem: csak TESCO áruházakban kapható!) A napozó spray kellemesen hűsíti a bőrt, egyszerűen és gyorsan befújhatjuk vele magunkat. Nagyon finom citromos illata van (végre nem sárgadinnyés, vagy kókuszos!) és mindkét (UVA, UVB) káros sugárzás ellen hatékony védelmet nyújt. A Frissítő Napozó Spray B5-ProVitamint is tartalmaz, így a csúf ráncoknak fel is út, le is út. Mivel az egész testre felvihető, több naptejet már nem kell a táskába rakni, csak a tavalyi fürdőruhát. A végeredmény: olyan aranybarna leszek, hogy a főnököm legközelebb ad még egy hét szabadságot, a bőrsejtjeim pedig hálából befizetnek egy görögországi körútra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top