Trend

Nyár, selyem, csillogás – NIVEA Selyemfényû Testápoló

A selyem érintése már kisgyerekkoromban elbûvölt. Bársonyos puhaság, mélybordó színek, kellemes illat: mindez megmagyarázhatatlan vonzódással töltött el. Mintha előző életemben magam is selyemkendő lettem volna.




Nagymamámnak volt egy bársonykendője – fogalmam sincs mire használta –, amelynek olyan tapintása volt, mint kedvenc játékmackómnak. Ha színéről végigsimítottam, rendezettnek mutatta magát, ha pedig visszájáról borzoltam, akkor elsötétedett. Hangulatváltós selyem, gondoltam. Mindenesetre annyira megszerettem ezt a kis keszkenőt, hogy tíz évig vele aludtam.

Ma már a barátommal alszom, de még mindig eszembe jut kedvenc selyemkendőm. Mostanában sokat gondolkodtam azon, hogy miért szeretem én a selymet. Végül arra jutottam, hogy a selyem biztonságot adott, egyfajta érzelmi többletet, amelynek segítségével megmagyarázhatatlan nyugalmat éreztem. Különösen tetszett az anyag felületén érzékelt fény-árnyék hatás.

Hogy mindezt miért mondom el Nektek? Hát csak azért, mert az új NIVEA body Selyemfényű Testápoló ugyanezt a biztonságot nyújtja nekem – a testápolásban. A NIVEA body Selyemfényű Testápoló egy új hidratáló testápoló, mely nemcsak selymessé és puhává teszi a bőröd, hanem láthatóan meg is szépíti, úgy, hogy természetes csillogást is kölcsönöz neki. A bőrgyógyászok által tesztelt testápoló, a bőrre való felvitel után gyönyörű, fénylő ragyogást ad a bőrödnek.

Az új, értékes receptúra a fény hatását használja ki. A testápoló fényvisszaverő pigmenteket, hidratáló anyagokat, bőrstruktúrát javító ápoló lipideket, értékes olajokat tartalmaz. Így egészen biztos lehetsz benne, hogy bőröd olyan selymes és fényes marad, mint amilyen egy napfényes bársonykeszkenő tapintása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top