Trend

Feszes comb, sima bõr – NIVEA Q10plus Bõrfeszesség Megóvó Testápoló

Bulizás, napozás után bőrünk feszessége csökken. A Q10- és R-koenzim viszont segít visszaállítani a bőr természetes feszességét. Mindenkinek, mindenütt.




A hosszú, bulizós éjszaka vagy egy egész napos tengerparti napfürdőzés folyamatosan csökkenti bőrünk enzim előállító képességét. Mindebből persze semmit sem veszünk észre. Pedig minden egyes napozás egyre csökkenti a bőrünk anyagcseréért és rugalmasságáért felelős fehérje tartalma.

A Q10-koenzim az anyagcsere-folyamat fontos pillére. Ezt az enzimet 25-30
éves korig a szervezet maga állítja elő megfelelő mennyiségben, azonban ez a szint idővel csökkenni kezd. Az enzim megakadályozza, hogy a sejtekben a méreganyagok felhalmozódjanak és megköti a szabadgyököket. Korábban főleg táplálék-kiegészítőként használták, ma már azonban krémekben is megtalálható. Támogatja a bőr regenerációs folyamatait, így védve a bőrt a környezeti ártalmaktól. A Q1O enzim beindítja az ún. mitochodriákat, azaz a sejtek energiagyárait. Ezáltal a ráncok kisimulnak, a bőr fiatalabbnak, üdébbnek hat.

Az új NIVEA Bőrfeszesség Megóvó Testápoló, amely Q10- és R-koenzimet tartalmaz, elősegíti a mélyebben fekvő sejtek energiaellátását, ezáltal támogatva a bőr feszességének megőrzését. Antioxidáns hatása révén megakadályozza a bőr idő előtti öregedését. A NIVEA Bőrfeszesség Megóvó Testápoló már két hét után feszesebbé teszi a bőröd, amely eredményt klinikai tesztek is igazolnak. Használata: igény szerint a test teljes felületén alkalmazható. Legalább naponta egyszer körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozzuk be a bőrbe. Gyorsan beszívódik, minden bőrtípusra ajánlott. Bőrbarát összetétele dermatológiailag bizonyított.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top