Trend

Hûvös idõ, érzékeny bõr – NIVEA Body Szenzitív Balzsam

Kupak lecsavar. Fehér színû flakon óvatosan bedönt. Dió nagyságú adag a tenyérbe, majd jöhet a krémes balzsam, amely ápol és intenzíven hidratál. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a magam részérõl – érzékeny bõröm okán – mindig is vágytam egy megfelelõ testápolóra.

Érzékeny bőröm miatt az időjárás változásait könnyen megérzem. Különösen mostanában, amikor a nyári kánikula végeztével hirtelen rám szakadt a szeles, hűvös őszi idő. Az érzékeny bőr a szélsőséges időjárásra kiszáradással, illetve kipirosodással reagál: általában hamarabb leég, és könnyebben ráncosodik, rugalmatlanabb marad, ha nem ápolják és nyugtatják.

Az őszi évszak különösen kedvező a nagy kirándulásokra. Milyen jóleső érzés kellemesen kipihenten hazaérkezni, beállni a zuhany alá, majd alaposan bekenni magam a NIVEA body Szenzitív Balzsammal. Ilyenkor mindig kisimul a bőröm és megtelik élettel.

Természetesen nem csak önmagam kényeztetése miatt döntöttem úgy, hogy NIVEA Body Szenzitív Balzsamot használok. Ug




yanis már néhány hét használat után érezhetően bársonyosabb tapintásúvá vált a bőröm. Ahogy a barátom is megjegyezte: „milyen finom a bőröd”. Na igen. Ilyenkor persze jó vagyok. De ha a fűtésről van szó, akkor „fázós egérke” vagyok, merthogy a bőröm állítólag összeugrik a hidegben.

Ezért a magam részéről mindenkinek csak ajánlani tudom a NIVEA Body Szenzitív Balzsamot, amely – amellett, hogy intenzíven hidratál – növeli a bőr rugalmasságát és ápoló hatóanyagai csökkentik a bőr érdességét. Nemcsak hogy megakadályozza a bőr túlzott kiszáradását, de azonnal beszívódik, mégpedig anélkül, hogy a bőr pórusait eltömítené. A NIVEA Body Szenzitív Balzsam megőrzi a bőr természetes egyensúlyát. Körömvirág-, kamilla-, és citromfű-kivonatot, valamint bőrnyugtató hidratáló anyagokat tartalmaz. Nekem különösen fontos, hogy a testápoló, amit használok, pH-semleges legyen, és ne tartalmazzon színező anyagokat. A NIVEA body Szenzitív Balzsam ilyen testápoló: tökéletesen beváltotta minden várakozásomat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top