nlc.hu
Trend
Itt van az õsz, itt van újra – NIVEA Body Milk száraz bõrre

Itt van az õsz, itt van újra – NIVEA Body Milk száraz bõrre

Itt van az õsz, itt van újra: egyik pillanatról a másikra hideg lett. Fúj a szél, esik az esõ és rossz a kedvem. Szerencsére kezemben van egy hatékony testápoló krém, amely segít jobb kedvre deríteni – nemcsak a hangulatomat, hanem a bõrömet is.





Sajnos, nekem amúgy is száraz a bőröm – hát még a hidegebb napokban! Úgy látszik, a száraz bőr nálunk családi vonás: mamámnak is száraz a bőre. Az ilyen típusú bőrnek az az előnye, hogy kevésbé zsírosodik. Viszont ha hidegebbre fordul az idő, nagyon kellemetlen tud lenni, hogy bőrünket a széltől is óvnunk kell. Néha úgy érzem, hogy egész testem olyan, mint a könyökömön lévő bőr: kiszáradt, érdes tapintású.

Ilyenkor szeretnék elvonulni Tahitira, vagy legalábbis valamilyen trópusi helyre, ahol barátommal együtt élvezhetnénk az áldott napsugár jótékony hatásait. Persze, fehér bőröm nem sokáig tűrné a napozást. Úgyhogy, ha Tahitin lennék, azonnal visszavágynék a kárpát-medencei őszbe.





Sokat gondolkodtam azon, hogy a NIVEA Body Milk testápoló vajon miért nyújtja nekem a biztonság és felüdülés élményét. Talán azért, mert a NIVEA Body Milk különösen gazdag ’víz-az-olajban’ emulziót tartalmaz, amelyet kifejezetten a száraz bőr szükségleteinek kielégítésére fejlesztettek ki. A ’víz-az-olajban’ emulzió alkotórészei – az ápoló mandulaolaj, az E-vitamin, az intenzív ápoló lipidek, a bőrbarát, újrazsírosító Eucerit – olyan gyengéd, bőrbarát összetevők, amelyek különösen hatékony és hosszú távú védelmet nyújtanak a bőr kiszáradása ellen.

A NIVEA Body Milk naponta használható intenzív testápoló krém, amely a száraz bőrömet észrevehetően simábbá és rugalmasabbá teszi. Nemcsak érezhetően csökkenti a bőr érdességét, hanem megóvja a bőr természetes szerkezetét és védőrétegét. Bőrbarát jellegét bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top