nlc.hu
Trend
Baba

Baba

Régóta ismerjük már a Babát. Van olyan köztünk, aki még babakorában találkozott vele elõször. Akkor még csak az Övé volt. Jó érzés, hogy felnõtt velünk, és most is miénk, ugye?

Hiszen a Baba valóban velünk van most is. Köszönhetően annak, hogy már nem kimondottan a gyerekek, hanem az egész család ápolását szolgálja. Óvja hajunkat, bőrünket, fürödhetünk, zuhanyozhatunk vele. Gyártója most pótolta annak a hiányát, amit már annyira vártunk, és végre itt a Baba testápoló és a Bőrápoló krém is.





Így tehát a család minden tagja elégedett lehet, hogy eddig jól kipróbált tusfürdőjének párját is megvásárolhatja a már megszokott minőségben és kedvező áron.

A Baba testápolók bőrbarát pH értékükkel, természetes alapanyagaikkal, diszkrét illatukkal mindenki tetszését elnyerhetik! Ebben a testápolóban minden benne van, ami a bőr egészségét és bársonyosságát biztosítja. Még egy csipet szeretet is. Oszd meg családoddal testápolódat is, ők is szeretni fogják!





A Babának egyébként már új a ruhája is, hiszen a divattal neki is lépést kell tartania! Új csomagolása kifejezi egyre növekvő dinamizmusát, modernségét! De nem kell aggódni, a pöttyök megmaradnak!







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top