Trend

Ötletek-tippek esküvõre

Az alábbiakban néhány ötletet adunk Nektek, amellyel emlékezetessé tehetitek azt a nagyszerû esemény, amelyet úgy hívnak: esküvõ. Virágok, játékos asztalfoglalás, bájital.

Az emlékezés öröme – A meghívóval együtt egy kártyát is küldj el minden vendégnek, hogy arra írják rá a legkedvesebb emléküket veletek kapcsolatosan. Ezt juttassák vissza a meghívást elfogadó levelükel együtt. Gyűjtsd össze és ragaszd fel ezeket egy albumba, melyet jól láthatóan helyezz el a mennyegzőn.






• A virág ereje – Ahelyett, hogy eldobnád a csokrodat, miért nem adod annak a párnak, akik a leghosszabb ideje élnek házasságban a jelenlévők között?

• Az emlékezés útja – Dekoráld a főasztalt a család szépen bekeretezett esküvői fotóival. (szülők, nagyszülők dédszülők és a közeli családtagok fotóival)

• Játékos asztalfoglalás – Az asztalok megszámozásánál eredetibb ötlet, ha azokat virágok vagy romantikus városok neveivel jelölöd meg, amit együtt látogattatok meg vagy valamilyen módon kedves a számotokra.

• Kedvcsináló – Tegyél minden asztalra üdvözlő kártyát a vendégek neveivel, kedvenc csemegéjével mellékelve.

• A jó hangulat titka – Ne spórolj a táncórákon, mert jó kedvcsináló, ha az ifjú pár maga is szívesen ropja a táncot a lakodalom első pillanatától fogva.





• Vendégkönyv
– Örök emlék lesz mindkettőtök számára, ha készül egy egyedi tervezésű vendégkönyv, melybe a lakodalom során a vendégek bejegyzéseket írhatnak.

• Bájital – Készíts saját ízvilágotok alapján bájitalt (koktél, bólé, puncs), melyet illessetek fantázianévvel és kóstoltasd személyesen a vendégsereg között.

• Időkapszula – Kérd meg a vendégeid, hogy írják le mit gondolnak, milyen jövő vár rátok 5 – 10 – 20 év múlva. Zárd le egy időkapszulába, melyet csak a 20. házassági évfordulón szabad felbontani.

Foto – Galéria – Érkezzenek a vendégek az esküvőre egy-egy fotóval, amely őket és valamelyikőtöket együtt örökített meg. Elhelyezhetitek rögtön egy tablón, melyen mindenki jót szórakozhat vagy öszzegyűjtve egy albumba kedves emlékké válhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top