Trend

Baba testápoló – a család kedvence

A tél csakúgy, mint a nyár, szélsõséges idõjárásával jobban igénybe veszi bõrünket, amely ilyenkor fokozottabb ápolást, védelmet igényel. A fürdést követõen mindenképpen használjunk testápolót, hogy megõrizzük bõrünk selymességét.




A zord téli hónapok ugyan gyakran a meleg szobába kergetik az embert, mégis muszáj néha kimozdulnunk, a szabadban lennünk, hiszen szükségünk van a friss levegőre. A gyerekeknek szintén nagyon fontos, hogy ne csak a lakásban kuksoljanak a tévé előtt, hanem szaladgáljanak a hóban, szánkózzanak, kiránduljanak.

Ha már a családi kirándulásról, síelésről esett szó, meg kell említenünk, hogy a Baba termékek hihetetlen előnye a többi szépségápolási cikkel szemben, hogy gondoskodik az egész családról. A Babát a család minden tagja használhatja. Fontos kiemelnünk, hogy nem bébi, hanem családi termékről van szó, ezt mutatja az ára (ajánlott fogy. ár: testápolók 590 Ft, bőrápoló krém 490 Ft) és a kiszerelése is (testápolók 400 ml, bőrápoló krém 150 ml), melyek az egész család számára vonzó alternatívává teszik a Baba termékeket.





A Baba testápoló természetes összetevőket tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt. Ami pedig jót tesz az érzékeny gyermekbőrnek, az csakis különleges gondoskodást jelenthet az edzettebb, megviseltebb felnőtt bőrnek. Ne feledjük, hogy a bőr védelme, ápolása fontos feladat, amit egészen pici korban kell elkezdeni, hiszen ez elengedhetetlen feltétele az egészséges fejlődésnek.

Az új Baba testápoló család intenzív ápolást nyújt a bőrnek, megvédi a kiszáradástól, megóvja a különféle környezeti hatásoktól. A Baba testápoló pillanatok alatt beszívódik, és bársonyosan puhává varázsolja bőrünket. Kellemes, diszkrét illata az ápoltság érzését biztosítja az egész család számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top