Trend

Síeljünk és tartsuk egészségesen bõrünk!

Itt az ideje, hogy összepakold a családot, lefújd a sílécrõl a port, és elinduljatok a lejtõk meghódítására. Ha pedig nem ilyen nagy léptékkel gondolkozol, akkor még mindig vár jó pár szánkózásra edzett lejtõ.





Ha viszont már felpakoltatok, a sok téli ruha, bakancs, léc, teli a sok bőrönd és táska. Hiába, az is a tél velejárója, hogy sok a holmi. Érdemes tehát egyszerűsíteni. A gyakorlott utazók már régen bevetik azt a trükköt, hogy a szépségápolási szerekből csak egyet csomagolnak a család minden tagjának. De eddig ez nem volt igazán egyszerű. Hiszen a nők, férfiak és gyerekek bőrének más-más ápolásra van szüksége. Most viszont megszületett a megoldás: az új Baba termékcsalád. Az új Baba bőrbarát összetételével tökéletesen ápolja a család minden tagjának bőrét.






Mi az, ami a legfontosabb a hidegben eltöltött hosszú órák után? Fürdés, zuhanyozás után mindig alaposan kenjük be magunkat testápolóval, hiszen a téli időjárás kiszárítja bőrünket. Ilyenkor különösen fontos, hogy jó minőségű, bőrbarát pH értékű krémet használjunk, ami nem irritálja a hidegtől érzékennyé vált bőrt. Külön előny, hogy a Baba testápoló könnyen és gyorsan beszívódik, így a fürdőszobát is gyorsan átadhatjuk a család következő átfagyott tagjának.






És ha valakiben felmerülne a kétely a közös testápolóval kapcsolatban, hiszen melyik férfi akar intenzív virágillatban pompázni: a Baba testápoló kellemes, diszkrét illata mindenkinek jól áll! Úgyhogy kapjuk le a polcról az éppen megfelelő méretű flakont vagy tégelyt, ha a bőrápoló krémet választottuk, és irány a hómező!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top