Trend

Miért éppen selyem?

A Dove Supreme Silk az egyetlen olyan bõrápolási termékcsalád, amely nemcsak selyemproteineket – azaz a selymet felépítõ részecskéket – tartalmaz, hanem por formájában tiszta selymet is.




A Dove szakemberei arra az eredményre jutottak, hogy a selyem ugyanazokat az aminosavakat tartalmazza, mint a kollagén, amely az elasztinnel együtt felelős a bőr rugalmasságáért. A Supreme Silk termékek – a testradír, a selyem tusfürdő, a bőrpuhító selyemhabfürdő, a folyékony krémszappan – valódi selyemszál-kivonatot tartalmaznak, melyek a bőrön áthatolva beépülnek, így garantált a hidratálás, hiszen a természetes selyem akár 30% vizet is képes felvenni. A Supreme Silk termékek mind abban a különleges, fenséges élményben részesítenek minket tusolás, fürdés, testápolás közben, amit csak egy ilyen exkluzív anyag nyújthat. A Supreme Silk termékek élménnyé varázsolják a testápolást, a selymes simogatás érzésével ajándékozzák meg bőrünket.





A választékot bővíti a szintén selyemkivonattal dúsított intenzív bőrápoló krémtusfürdő, melyet az egzotikus, vitamindús makadámiaolaj ápoló hatása tesz igazán különlegessé.
A makadámiaolaj intenzív hidratálással ajándékozza meg a feltöltődésre vágyó bőrt, nem zsírosít, a bőrbe teljesen beszívódik.





Aki a kádfürdőt részesíti előnyben, az sem marad selymes ápolás nélkül, mert a Dove gondolt rá is. A Dove Supreme Silk bőrpuhító selyemhabfürdő selymes, krémes habja gyengéden ápolja, simává varázsolja a bőrt.



Ne feledkezzünk meg egy szintén fontos „családtagról”, a Dove Supreme Silk folyékony krémszappanról, hiszen a gyakori kézmosáshoz elengedhetetlen, hogy értékes hatóanyagú terméket használjunk, amely már kézmosás közben óvja kezünket a kiszáradástól.



A Dove Supreme Silk termékcsalád testápolói a zuhanyozás, fürdés után szintén a selyem fantasztikus hidratáló erejével ápolják a bőrt. Ráadásul a Dove Selyem testápoló selymes csillogást is ajándékoz az ápolás mellé.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top