Trend

Selymes megújulás

Az ablakon kitekintve sajnos még a téli idõjárásba burkolózott táj tekint vissza, de mi már gondolatban egy másik évszakban járunk. Fújhat kint a fagyos szél, bõrünkön szinte már érezzük a kellemes, langyos tavaszi szellõ simogatását.





A nyíló virágok illata hamarosan elárasztja a levegőt, és vele együtt megérkezik a kedv, a vágy, hogy a természettel együtt mi is megújuljunk.

Az új évszakkal új színek és anyagok érkeznek. Tavasszal késztetést érzünk, hogy a szürke őszi, téli hónapok után vidám színekkel töltsük fel ruhatárunkat. Nemcsak a színek, hanem az anyagok is képesek hangulatunkat befolyásolni. Az érzéki tapintású selyem anyagból készült ruha a vidám színekhez hasonló hatást ér el lelkünkben. A selyem igazán pazar viselet, már a XVII. században előkelő helyet foglalt el a korabeli öltözetek anyagai közt; akkoriban a francia udvari divatot a fényűzés jellemezte, az öltözködés arra volt hivatott, hogy az uralkodó gazdagságát, hatalmát hirdesse, a selyem finomsága, előkelősége révén tökéletesen megfelelt ennek a feladatnak.






A selyem a ruhák anyaga után újabban a bőrápolási termékekben is fontos szerephez jutott. Hangolódjunk rá a közelgő változásokra, és a ruhatárunk mellett újítsuk meg bőrünket is, hiszen a divatos, ápolt megjelenéshez ez is hozzátartozik. Ha már az újításnál tartunk, használjunk valami újdonságot bőrünk felfrissítéséhez.

A Dove Supreme Silk termékcsalád készséggel áll rendelkezésünkre, hogy tavaszi bőrregeneráló kúránkat megkezdjük. Legyen az első lépés egy alapos bőrradírozás, amelyhez a Dove Supreme Silk testradír nagy segítségünkre lesz.






A Supreme Silk testradír tiszta selyemkivonatával tusolás közben gyengéden radírozza a bőrt, mikrogömböcskéivel finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket.

A Supreme Silk testradír segít visszaállítani a bőr természetes puhaságát, selymes kinézetét, serkenti a bőr természetes anyagcseréjét. A testradír előkészíti bőrünket a Dove Supreme Silk selyem testápoló használatára, melynek különleges összetétele még a legszárazabb bőrt is hidratálja, intenzív ápolásban részesíti. A krémes testápoló eredeti selyemkivonatot és aktív hidratálókat tartalmaz. A testradír használata mellett a Dove Supreme Silk bőrpuhító selyem tusfürdő használata visszaadja a bőr ragyogását, lágyan tisztítja a bőrt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top