Trend

Fehér foltok nélkül

Jártál már úgy, hogy reggel felöltöztél, majd a felsõdet tetted is a szennyesbe, mert fehér foltok keletkeztek rajta? Jártál már úgy, hogy egy ruhádat azért kellett kidobnod, mert semmivel nem lehetett eltávolítani belõle a dezodor okozta foltokat?




Szerencsére ennek már vége. Az új Rexona Crystal, amellett, hogy hatékonyan veszi fel a harcot az izzadással, verhetetlen a fehér foltokkal szemben. Jelenleg nincs más olyan izzadásgátló aeroszol, amelyik kevesebb foltot hagyna.

A Rexona Crystal világszerte egyedülálló CLEAREXTM technológiája két lépésben hat. Egyrészt az izzadásgátló hatóanyagot egy speciális eljárással kezeljük, így szabad szemmel szinte láthatatlan lesz. Utána egy különleges rejtőanyagot is adunk hozzá, amely erősíti az előbbi hatását, így tovább csökkenti a fehér részecskék láthatóságát.



A több mint 1000 felhasználói teszt elsöprő sikere és az elégedett vásárlók gyorsan növekvő tábora is azt bizonyítja, hogy a Rexona Crystal verhetetlen a fehér foltokkal szemben!






És hogy honnan tudjuk, hogy az új Rexona Crystal verhetetlen a fehér foltok ellen? Széleskörű klinikai tesztelést végeztünk, valamint erősen fényérzékeny műszerekkel, és computeres képanalízissel dolgoztunk, hogy le tudjuk mérni a fehér foltok érzékelhetőségét, így biztosítva védelmet a foltok ellen is.



Itt az idő, hogy ruháidat is óvd, és magadat is megkíméld a bosszúságoktól! Használd a Rexona Crystalt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top