nlc.hu
Trend
Feketén fehéren

Feketén fehéren

A Rexona Crystalt használók csak felveszik a ruhájukat, és pár alkalom után el is felejthetik, hogy régebben miként ellenõrizték ruhájuk kritikus területeit, illetve, hogy milyen praktikákkal próbálták eltüntetni a fehér foltokat.





Itt az első izzadásgátló dezodor, amely verhetetlen a fehér foltokkal szemben. Tényleg!

Az ilyen foltok leginkább a fekete ruhán látszanak, ezért tett próbát öt népszerű hölgy a Persona által külön erre az alkalomra tervezett, természetesen fekete ruhában. Az öt hölgy a személyiségéhez illő, a szó legszorosabb értelmében testre szabott ruhában tesztelte a Rexona Crystalt.

Annak ellenére, hogy a hölgyek élete és karrierje teljesen eltérő – Csisztu Zsuzsa volt tornász olimpikon és tévés személyiség, Brunner Márta színésznő, Lajtai Kati a Crystal együttes énekesnője, Rubint Réka fitness-edző és édesanya, Póth Diána műkorcsolyázó – abban mindannyian egyetértettek, hogy a Rexona Crystal 24 órás hatékonysága mellett verhetetlen a fehér foltokkal szemben.








Ők, amióta kipróbálták a Rexona Crystalt, már csak felveszik kedvenc ruhájukat és egy pillanatig sem aggódnak a fehér foltok miatt. Ezért biztos, hogy a Rexona Crystal éppolyan el nem múló divattá válik, mint a fekete, hiszen mindig számíthatsz rá!


Találkozzunk személyesen a Rexona Crystal divatshow valamelyik állomásán!

A show házigazdája Németh Kristóf lesz, és minden helyszínen más sztárvendéggel találkozhattok. Látható lesz a Persona divatbemutatója és a hangulatról a Crystal együttes gondoskodik.

A rendezvény minden alkalommal 16:00-kor kezdődik!

És hogy hol?


Március 6. Debrecen Plaza – háziasszony: Rubint Réka
Március 13. Székesfehérvár Alba Plaza Brunner Mártával
Március 20. Pécs Plaza Póth Diánával
Március 27. Szeged Plaza – háziasszony: Lajtai Kati
Április 3. Budapest, West End City Center Csisztu Zsuzsával






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top