Trend

Mesterhármas a valóban feszes bõrért

Egy tusfürdõ, egy testápoló és egy gél biztosítja az igazán szép, feszes bõrt? A Dove megalkotta új, bõrfeszesítõ termékcsaládját, mely a tengeri algák segítségével hihetetlen eredményeket hoz.





Függetlenül attól, hogy te sovány vagy, vagy nőiesen kerekded, bőröd idővel veszíthet feszességéből. Ezt okozhatja a mozgásszegény életmód, a nem egészséges táplálkozás, a gyakori súlyváltozás, vagy a fogamzásgátlók szedése. Persze még sok más is hozzájárul ahhoz, hogy a nők amúgy is lazább kötőszövetei még inkább meglazuljanak.


Van segítség?


A thalasso-terápia és az abban segítségül hívott tengeri algák segítenek elégetni a zsírt és méregteleníteni a bőr mélyebb rétegeit, így a bőr láthatóan egészségesebbé, feszesebbé válik.






A kezdet

Egy tusfürdő a hármas első tagja, amely tengeri alga kivonattal, ceramidokkal és aktív hidratálókkal ápolja a bőrt már zuhanyozás közben is. Már csak ennek a használatával is javíthatunk a bőr állapotán.

A zuhanyozás után következzen a speciálisan erre a célra kifejlesztett, szintén algakivonatot tartalmazó Dove Intenzív Bőrfeszesítő gél-krém, melyet a problémás területekre (has, fenék, combok) masszírozz be. Ez a gél amellett, hogy 24 órás tökéletes hidratáltságot biztosít a bőrnek, intenzív hatásával már három hét alatt látványos eredményt hoz a cellulitisz kezelésében. Ráadásul gél állagának köszönhetően gyorsan felszívódik.






Ahol pedig nem támadott meg a narancsbőr, ott ne is tegye, erre is jó a Dove Bőrfeszesítő testápoló. Ez a testápoló legalább olyan gondosan ápolja a bőrt, mint a többi Dove termék, de ráadásul ez is tartalmazza a varázserejű algakivonatot, így a bekent területek valóban gyönyörűek lesznek.

Használd mind a három terméket, és meglátod: a termékek használatának köszönhetően a bőr állapota látványosan javul, a bőr jól hidratált, a bőrt alkotó sejtek teltebbek és feszesebbek lesznek. Rá sem ismersz majd új bőrben tündöklő nőies formáidra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top