Trend

Baba Natura

A kék-fehér pöttyök és a Baba felirat mindenkiben kellemes hangulatot ébresztenek. Sokunkat repít vissza gyerekkorukba finom, diszkrét illatával a jól ismert Baba termékcsalád, amely évek óta töretlenül szolgálja bõrünk egészségét, szépségét.




A Baba termékcsalád egyik óriási előnye, hogy a család minden tagja használhatja kortól, nemtől függetlenül. A Baba termékek igen praktikusak, nem kell a család minden tagjának külön garnitúra tisztálkodószert, bőrápoló terméket vásárolni, a családi kiszerelés és a pénztárcabarát ár pedig csak tovább fokozzák a Baba népszerűségét.

Mindezen jó tulajdonságok mellett a Baba most ismét meglepi rajongóit, a meglepetést pedig Baba Naturának hívják. Ez az új termékcsalád megmutatja, hogy a Baba nem ragad le a múltban, hanem velünk együtt képes a megújulásra, amire most tavasszal nagy szükségünk van. A Baba Natura kielégíti modern igényeinket, ami nem más, mint közel kerülni a természethez.





A természet iránti vonzódásunk sokféle formában jut kifejezésre: nagyokat kirándulunk a szabadban, ezen kívül a táplálkozásban, az öltözködésben és a bőrápolásban is a természetes alkotóelemeket kutatjuk, mert rájöttünk, hogy a természet kincsei mindennél értékesebbek. A természetes anyagok és módszerek a higiéniában, a mozgásban és a táplálkozásban mind testünk harmóniájának fejlesztésére szolgálnak. A bennünk lévő harmóniát a belső kisugárzás és külső testi adottságaink alkotják.





A Baba Natura termékcsalád alkalmazkodik az új elvárásokhoz, igazodik a természetes dolgok iránti vonzódásunkhoz, ezt mutatják gazdag összetevői: a méz, a kamilla, a mandulatej és a különféle vitaminok, melyek gyengéden tisztítják, ápolják bőrünket, megőrizve annak egészségét, bársonyos puhaságát. A természet kincseivel gazdagított Baba Natura termékek a természet frissességét, erejét gyűjtötték egy csokorba. A Baba Natura Kamilla és Méz Tusfürdő, Habfürdő nyugtató és regeneráló hatású természetes összetevőkkel gazdagított, a Baba Natura Mandulatej és Vitamin tusfürdő összetevői tápláló és hidratáló hatásukról ismertek.






Természetesen a szakemberek a kezünkre is gondoltak, hiszen a kamillás-mézes változatból folyékony szappan is készült. Egy családi kirándulásból hazatérve a frissítő fürdést hidratálással fejezzük be, ehhez nyújt segítséget a gyorsan beszívódó Baba Natura testápoló kamilla kivonattal, amely gyulladáscsökkentő, nyugtató és regeneráló hatású összetevője révén segít az ellazulásban, a pihenésben, és abban, hogy minden napot kellemesen zárjunk.

 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top