Trend

Hová téved a lány szeme az elsõ vetkõzésnél?

Az elsõ kettesben töltött éjszakán kiderülhet, hogy a sármos férfi valóban olyan vonzó-e levetkõzve, mint amilyen a menõ cuccokban volt.

A lányok odafigyelnek a részletekre

Ki gondolná, hogy a nôk többsége nem tartja szépnek a duzzadó karizmokat, sokkal inkább az arányosan férfias formáktól válik tüzes vadmacskává? Meglepô, de a gyengébbik nem az elsô randevún elsôsorban a férfi szemét, száját és a körmei állapotát vizsgálja.

Ennek az lehet az oka, hogy a csók és az érintés összefügg a fogak állapotával és az ápolt kézzel. S mivel a csókolózás sorsdöntô egy kapcsolat további alakulását illetôen — legalábbis a hölgyek szempontjából —, a nôk legelôször ebbôl ítélnek. A férfiak tévednek, ha azt hiszik, hogy a kigyúrt izmok vonzóvá teszik ôket. Pedig sokan inkább ezek kidolgozásával töltenek idôt, s kevésbé szeretnek fogorvoshoz járni, vagy a körmükkel bíbelôdni. Pedig ha tudnák, hogy ez milyen fontos…

A felmérések szerint a férfiak ezzel szemben elôször a hölgyek arcát és lábát nézik meg, mindössze húsz százalékuk lelkesedik csak a nagy mellekért, a többség a kicsi, de telt formát tartja kívánatosnak. Egy kedves mosoly, a szép szempár azonban mindkét nem számára fontos, s abban is egyetértenek, hogy az összhatás a lényeg.

Emese (33)
„Nagyon szeretem a széles, egyenes vállú fiúkat, és a kicsit szôrös mellkast. Elôfordult, hogy a zakóban nem látszott, levetkôzve viszont csapott, vézna vállakkal állt velem szemben álmaim pasija. Kicsit elfeledtette velem a látványt, hogy a bôre illatos, ápolt volt, s az érintése is kellemes. A kéz, az ujjak formája lényeges, mert szerintem ez összefügg az érintéssel. A kisebb hibákra nem figyelek, a derékon lévô »úszógumi« például kifejezetten tetszik. Nem keresem az egyéjszakás kalandokat, azonban elôfordult, hogy az elsô vetkôzésnél ápolatlan volt a fiú, és szaga volt a bôrének. Soha többet nem találkoztam vele. ”

Éva (26)
„Szeretem, ha egy fiúnak ápolt, hosszú haja van. A haja után a körmök állapotára és a bôre „szagára” figyelek. Azért mondom a szagot, mert a parfümözött férfitest csak akkor »izgat«, ha az illat nagyon enyhe és nem erôszakos. Az elsô alkalommal lopva a hónaljára pillantok, ugyanis kedvemre való az, ha le van borotválva. A mellkas lehet szôrös a maga természetességében, de ha a vállán és a hátán is felfedezem a bozontot, annak nem örülök túlzottan. Nem szeretem sem a túlságosan sovány, sem a túlságosan kigyúrt fiúkat. Ha jóképű, az nem árt, de volt már csúnya barátom, aki a humorával teljesen levett a lábamról. Jó ideig feledtetett velem mindent, amire egyébként kínosan figyelek.”

Virág (30)


„Nemcsak az a fontos, hogy mi van a ruha alatt, hanem az is, hogy miként szabadul meg a férfi a ruháitól. Ha kapkodva lerántja magáról az összes göncöt és szétdobálja a lakásban, az azt jelenti, hogy nagyon rendetlen és megbízhatatlan a hétköznapokban. Ha akkurátusan összehajtogatja, kisimítja a ruhadarabokat, a cipôjét egymás mellé az ágy végébe teszi, akkor menekülni kell. Az ilyen pasi ugyanis humortalan, kekec és öntelt. Sajnos volt szerencsém mindkét típushoz. Nem szeretem a sovány, nyápic fiúkat sem. Az egyikrôl például csak az elsô éjszakán derült ki az ijesztô soványsága. Ô volt az egyébként, aki izgalmában a lábán felejtette a zoknit. Amikor megláttam, nem tudtam visszafogni a nevetést.”

Rita (25)
„Szeretem a színes bokszeralsót, a bôr természetes illatát, a szép vonalú izmos lábakat és a szôrös mellkast. Ha esetleg kalapácsujja van, az nem taszít, de a borotvált mellkas, a parfüm és a kigyúrt izmok nagyon el tudják venni a kedvemet. Mindig megnézem, hogy például milyen formájú a fiú feneke, mert a kicsi, de izmos hátsóért meg tudok ôrülni. Ilyenkor olyan leszek, mint egy vadmacska. Összességében persze az a lényeg, hogy ne az apám, és ne egy kölyök jusson róla eszembe, hanem álljon elôttem »a férfi«. Legyen romantikus, gyöngéd, kedves mosolyú, csókos és jó illatú a szája — röviden: legyen tökéletes.”

Tippek arra az esetre, ha nem akarsz csalódni az elsô éjszakán:

1. Ismerd meg a másikat, randevúzzatok többször, mielôtt ágyba bújnál vele!
2. Ha az elsô randi után nem tudsz ellenállni a szenvedélyednek, bízd magad
a megérzéseidre!
3. Teremts vele mielôbb testi kontaktust!
4. Ha valaki nem tetszik, ne hagyd, hogy udvaroljon!
5. Mondj azonnal nemet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top