Trend

Igazi szépség – belülrõl

Közhelyesnek hangzik a gondolat? Pedig ez a legjobb módja annak, hogy igazán ragyogj! Egy kis kényeztetés, egy kis önbizalom, és máris sztárt csinálhatsz magadból!





A mindennapok forgatagában nem könnyű minden elvárásnak megfelelni, és emellett nőnek is maradni. Pedig nőnek lenni jó, jó elkápráztatni másokat a belőled áradó csillogással, szépnek lenni minden pillanatban.

Nagyon kevés nő van, aki ne tudna elkápráztatni másokat szépségével. Persze nem mind használjuk ki azt a lehetőséget, amit belső kisugárzásunkkal, önbizalommal elérhetünk. Ha igazán szépnek tartod, szépnek látod magad, mások is annak látnak majd.

És ugyanez igaz a nőiességre is. Vannak olyan nők, akik eredendően, jellemükből, felépítésükből adódóan hangsúlyozottan nőiesek, de azért a többieknek sem kell feladniuk. Számos olyan trükk van, amivel hangsúlyozhatjuk női mivoltunkat. Öltözködésünkkel, egy jó illattal, sminkkel egészen más benyomást kelthetsz.





Ha valóban hódítani akarsz, minden kis lépésre figyelj oda! Hiszen csak te tudod, milyen apró részletek rejlenek fellépésed mögött. Rendezd be hálószobádat úgy, hogy igazán nőies legyen. Aludj csábos hálóingben, akkor is, ha egyedül vagy. Ne hagyd magad elkényelmesedni, még akkor se, ha néha némi fáradtságba kerül. Ajándékozd meg magad néha egy illatos, habos fürdővel, vagy egy kényeztető tusfürdővel, és máris jobban fogod magad érezni. Ajándékozd meg magad egy csipetnyi luxussal!

Ha már szánsz egy kis időt magadra, igazán merülj bele a kényeztetésbe! Győzd meg magad belső szépségedről, és kívül is ragyogni fogsz! És ekkor már csak egy dolog hiányzik: tündökölj, mint egy sztár, hiszen te is az vagy!

 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top