Trend

Ápoló fürdõk és sugárzó bõr

A hosszú tél után itt az ideje, hogy bõrödet magadhoz térítsd a hideg és a vitaminok hiánya után. Kezdheted némi napfénnyel, zöldséggel, gyümölccsel, de nem árt néha egy kis helyi beavatkozás sem!





Varázsold magad különlegessé!

Ha azt hinnéd, egy tusfürdő vagy habfürdő nem tudja táplálni bőrödet, nagyon tévedsz. Még ha le is mosod, az értékes hatóanyagok felszívódnak!

Ha úgy érzed, tavaszi fáradtsággal küzdesz, vagy egyszerűen csak alig bírod kivárni a nyarat, akkor legjobb, ha olyan kozmetikumokat választasz, amelyek a bőrödnek is nagy adagban továbbítják a vitaminokat, és az ásványi anyagokat. Így sugárzó lesz a téli szürkés helyett, és ott helyben megkap mindent, ami csak kell neki. A bőrnek leginkább C és E vitaminra van szüksége, így tudja megőrizni ellenállóképességét, szépségét.






Szintén fontosak a különböző ásványi anyagok. Az egész téli „bezártság” után ezekre is igencsak áhítozik a bőr, hiszen ezek is kellenek normális működéséhez.

Régi-új fejlemény a testápolásban a gyümölcsök megjelenése. Ezek illatukkal felvidítanak, olajaik táplálják a bőrt. Ráadásul igazán nyári a hangulatuk!

Sokféle különleges anyag van még, amelyek hozzájárulnak az egészséges és gyönyörű bőr megtartásához. Az ilyen bőr pedig igazán sugárzik.

Törődj egy kicsit magaddal, és válaszd ki az igazán neked való kozmetikumokat, hogy segítségükkel valóban csodásan érezd magad bőrödben!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top