Trend

Kalitkába zár a párom! – II. rész

Gergő (26)
Felesleges aggódni

Gergő (26) sosem értette meg, hogy férfitársai mitől vesztik el annyira a fejüket, hogy képesek féltékenységi rohamokat produkálni, akár egy buli közepén is.
„Mostani barátnőm, Noémi is meglepődött, hogy nem rendezek jeleneteket úton-útfélen és nem akarom őt birtokolni. Eddig ő is olyan fiúkkal találkozott, akik nem tűrték el, ha egyedül járt bulizni vagy túl sokat szórakozott a fiúhaverjaival. Én viszont nem korlátozom, megbízom benne. Talán azért, mert magamban is. Tudom, hogy hűséges társa vagyok, és remélem, ez elég ahhoz, hogy ne nézzen más férfi után. Ráadásul szerintem a külön töltött idő csak jót tesz a kapcsoltunknak, mert utána jobban hiányzik a másik. És intenzívebben használjuk ki a közösen töltött időt, mintha folyton együtt lennénk.”

Ervin (23)
Én sem értettem magamat

Ervin (23) tavaly nyáron ismerte meg Esztert, és első látásra beleszeretett. Bár eleinte semmi jele nem volt a fiú féltékenységének, pár hónap elteltével megváltozott. Folyton arról faggatta barátnőjét, hogy mivel foglalkozik, ha éppen nincsenek együtt.

„Először csak a körülötte lévő fiúkat utáltam meg. Szinte mindről azt tartottam, hogy hajt Eszterre. Később már a barátnőire is bántó megjegyzéseket tettem. Ma már nem tennék így. Szegény Eszti nagyon szenvedett ebben a szerencsétlen szituációban, hiszen nem akart az örökös féltékenykedésem miatt szakítani. Ráadásul a feltételezéseim teljesen alaptalanok voltak. A kapcsolatunkat a »nagy beszélgetés« mentette meg. Mikor elmondtam, hogy magamon is meglepődtem, hiszen korábban sosem viselkedtem így, Eszter jobban megértett. Mindketten változtattunk. Én nem rendezek jeleneteket, nem számoltatom el az idejével, ő pedig megpróbál többet velem lenni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top