Trend

Válságba került a magánélete

A Dalnokok ligájából is jól ismert Hooligans együttes negyedik albuma meghozta az aranylemezt a négy huligánnak. Ugyanakkor a csapat frontembere most nem túl szerencsés a szerelemben.

Ördög Tibor, ismertebb nevén Csipa
„Azt hiszem, a közönség szeretete nélkül nem sikerült volna ennyi elismerést bezsebelnünk — mondja szerénykedve Ördög Tibor, ismertebb nevén Csipa,
a Hooligans érdes hangú énekese. — Nagyon nehéz volt az út idáig, de egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy abbahagyjam a zenélést. Már tizenévesen is egy helyi rockbandában nyomtam, a Ramszeszben, amely Borsod megyében elég nagy rajongótáborra tett szert. Gyermekkori barátom, Endi — aki ma az együttesünk dobosa — találta ki, hogy csináljunk egy saját zenekart. Így született meg a Hooligans. Mindez hét évvel ezelőtt történt, azóta zenélünk együtt ugyanolyan kitartóan és lelkesen, mint a kezdetekkor.”
Csipa a becenevét két bátyjától és azok haverjaitól kapta, kiskorában ugyanis állandóan a nála jóval idősebb srácokkal lógott. A „mit keres már megint itt ez a kis csipás?” kérdésből idővel csak a Csipa maradt meg.
Édesanyjuk egyedül nevelte négy fiát férje korai halála után. Közülük már csak a legkisebb, Csipa öccse él együtt a mamával.

 Névjegy: Ördög Tibor  
Szerencsen született 1970. november 5-én. Képzettsége: nem járt zeneiskolába, autodidakta módon tanult. Viszont nagybátyja remek tangóharmonikás.
Kedvenc nótája: a Skót éjszakák a Hooligans új albumáról, a Szenzációról.
Hobby: imád bicajozni, és nem csak azért, mert nincs se jogosítványa, se autója.
Kedvenc étele: minden, ami magyaros, a Jókai-bablevestől a zúzapörköltig. Bármit megeszik, amit az édesanyja készít.
Kedvenc itala: sör, minden mennyiségben. Kedvenc együttese: AC/DC, Cult, Red Hot Chili Peppers, Van Halen

„Nekünk aztán tényleg nehéz gyerekkorunk volt, édesanyám rengeteget küszködött velünk, én kifejezetten rossz gyerek voltam. Mindig próbáltam valahogy meghálálni anyunak mindazt, amit értünk tett. Pár éve szerencsére már megengedhetem magamnak azt is, hogy rendszeresen segítsem őt anyagilag. Kevés a nyugdíja, jól jön neki az a kis kiegészítés, nekem pedig jó érzés adni. Amúgy nagyon büszke rám, végigizgulta a Dalnokok ligájának összes fordulóját, és kedveli a zenénket is annak ellenére, hogy nem kifejezetten az ő korosztályának szól.”

Nemrég azt is olvashattuk Csipáról, hogy a magánéletében minden rendben van, évek óta él boldogságban barátnőjével, Krisztinával. Ám azóta, mint elmesélte, megváltozott a helyzet.

Kilenc együtt töltött esztendő után a harminchárom éves rocker kapcsolata válságba került. Még nem tudni, hogyan folytatják tovább kedvesével.

„Nagyon szerettem volna már gyereket, családot, az apaságtól érezném magam igazán férfinak. A barátnőm másként vélekedik erről a kérdésről, úgyhogy emiatt most kicsit félresiklott a vonatunk. Tanácstalan vagyok, és fogalmam sincs, hogyan alakul majd kettőnk sorsa a továbbiakban. Tisztában vagyok vele, milyen sokat köszönhetek neki, hiszen ő akkor is mellettem állt, amikor nagyon lenn voltam. Ám mindezek ellenére most úgy érzem, valami megváltozott kettőnk között. A zene szerencsére sok mindenért kárpótol. És végre igazán megindult velünk a szekér. De nyugi, azért nem szállunk el, maradunk a régi csibészek. Nem kergetünk álmokat, nem vágyunk világhírnévre, amit eddig elértünk, már így is meghaladta minden elképzelésünket.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top