Trend

Zuhanyozás mással

Talán félreérthetõ a cím, de itt most nem arra gondolunk, hogy valaki mással kezdenél zuhanyozni. Ez persze nem jelenti azt, hogy elvetjük a lehetõséget!

A tusolás igazi ápoló és kényeztető élménnyé varázsolható a Dove Kényeztető Tusfürdője révén, mely 1/4 rész hidratálót tartalmaz, hogy a bőröd üde és gyönyörű legyen. Mindez tovább fokozható az alábbi fürdőkellékek használatával.





Régi, de jó

A leginkább hagyományos, ám mégis kellemes kellék a frottír mosdókesztyű. Előnye, hogy jól mosható, könnyű használni, olcsó és bárhol kapható. Ráadásul jó ajándék gyerekektől felnőttekig ízlés szerinti formátumban. Segítségével gyengéden masszírozhatod bőröd, és a radírozás enyhébb formájára is alkalmas.








Nyaralásból hazahozott



A legtöbb tengerparti nyaraló találkozik az árusoknál azokkal a méretes aranysárga szivacsokkal, amelyek valódiak, és igazán a tengerből származnak. Érdemes őket megvenni, bármilyen tusfürdőt lelkes habzásra késztetnek.

Ráadásul a natúr életmód kedvelői is nagy barátai a műfajnak, nem beszélve a szivacshalászok támogatásáról.








Luffa a kézre


A luffaszivacs is természetes. Ebből ma már jó sok variáció létezik. Van olyan, amit kezünkre rögzíthetünk, van olyan, ami hátmosó kefére erősítve szolgálja a pontos elérést. Ebből is van mosdókesztyűs változat. Ezek a példányok már valóban bőrradírozónak számítanak.






Műszivacs


A vegyipar remek termékei azok a szivacsok, amelyek az igazi tengeri szivacs szerkezetét utánozzák. Puhábbak és jobban tisztíthatók. Gyerekeknek nélkülözhetetlen, már csak a szín és a formaválaszték miatt is.


Kefék

A régi hátmosó kefe mai leszármazottjával van dolgunk. Hasonlóan a luffa szivacshoz, van hosszú nyelű, rövid nyelű stb.






Fürdőrózsa


Ez az igazi habképző eszköz. Egyébként leginkább a nagymama piaci hálós szatyrának újrafeldolgozásához hasonlít, műanyagból készül, de valóban fürdőhabnyi eredményt érhetünk el vele!


Mindegyik eszköznél az a lényeg, hogy kedvenc tusfürdőnket és kedvenc partnerünket vigyük magunkkal a zuhanyozáshoz.







A Dove ajánlata a Testradír tusoláshoz, mely gyengéden radírozza bőröd, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket. Különlegesen gyengéd összetétele és a gazdag Dove hidratáló-tartalom miatt akár minden nap használhatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top