Trend

Esendõ férfi, vagy illetlen vadállat?

Néha igazán nem könnyû eldönteni, hogy a kedvesed egy-egy rossz szokása felett szemet hunyhatsz-e. Lássuk, mikor érdemes fontolóra vennünk a szakítást.

6 dolog, ami még megbocsátható

• Ha a telefon már harmadszorra csöng, kedvesed viszont még mindig nem mutat hajlandóságot, hogy megmozduljon, hiába állsz te a tűzhely mellett a vacsorát kavargatva. Azzal érvel, hogy úgyis csak téged kereshetnek.

• A születésnapodra már megint egy benzinkútnál vásárolt szárazvirágcsokorral állít be, és nem érti, miért borulsz ki ezen. Hiszen azt, hogy nem volt ideje a fárasztó munka mellett valami fantáziadúsabb ajándékot venni, még az anyja is megbocsátja neki. És mivel ő a legkisebb giccses apróságnak is tud örülni, elvárná, hogy te is boldog légy egy színes kóró látványától.

• Kedvesed egész este a számítógépével bütyköl. Te értetlenül állsz a helyzet előtt, és fogalmad sincs, mi lehet ebben olyan izgalmas. Azért valljuk be, a férfiak sem nagyon értik, hogyan vagyunk képesek akár huszonnégy órán át cipőket próbálgatni.

• Rajta felejti a szemét egy gyönyörű, modellalkatú lányon, miközben kéz a kézben sétáltok. Légy őszinte! Te is megnézel egy jóképű férfit az utcán, csak épp ügyesebb vagy, és anélkül teszed, hogy ő észrevenné.

• Szívesen mesél akár hosszú órákon át olyan témákról, amelyek a legkevésbé sem érdekelnek téged. Tudd be annak, hogy beszélőkéjével a férfiasságát akarja bizonyítani, és csak téged szeretne lenyűgözni a monológjaival.

• Böfög egy nagyot, és csak utána teszi a szája elé a kezét. Ez még mindig a jobbik eset. Legalább azt felfogja, hogy a büfinek utoljára a mamája örült kisbaba korában. 

6 dolog, ami már válóok lehet

• Elfelejti a születésnapodat, mert egyszerűen lusta. Még a két szép szeméért se higgy el neki semmit, és ne hagyd magad átverni. Valószínűleg azzal fog védekezni, hogy a férfiaknak rossz a memóriájuk, ami a számokat illeti. Akkor vajon hogyan képesek megjegyezni azt, ami számukra fontos? Szerinted megtörtént már vele, hogy elfelejtette a focimeccs kezdési időpontját?

• Néhány perccel a szeretkezés végeztével nyúl a távirányítóért, és bekapcsolja a televíziót. Valószínűleg arról még nem hallott, hogy akárcsak a fociban, a szexben is létezik hosszabbítás. Csak éppen ezt utójátéknak hívják.

• Még akkor is folyton félbeszakít és kérdésekkel bombáz, amikor éppen mással beszélsz telefonon. Lehet, hogy az édesanyja mindig készségesen válaszolt neki ilyen esetekben, te viszont nem vagy a kedves mama, úgyhogy ne tedd. Keresse csak meg egyedül a pulóverét vagy a slusszkulcsát. Már elég nagyfiú hozzá.

• Azt hiszi, az a bók egy formája, ha az utcán más nők után fütyül. Eszébe sem jut, hogy ezt nemcsak te, aki az oldalán sétálsz, hanem a másik nő is égbekiáltó bunkóságnak tartja.

• Nem ismeri a határokat, ami az alkoholfogyasztást illeti. A szüleiddel leszervezett első közös családi ebéden kedvesed nem szégyell annyi bort magába dönteni, hogy már alig bír megülni a székén, és trágár viccekkel „szórakoztatja” az asztaltársaságot.

• Bemutatod neki a legjobb barátnődet, akiről ő kéretlenül is azonnal véleményt alkot. Ezzel még nem is lenne baj, de — mivel butának tartja a lányt — el akar tiltani tőle. Persze arra nem gondol, hogy te sem rajongsz feltétlenül az ő faragatlan haverjaiért.

A teljes cikket elolvashatod a Maxima, kedden megjelenő, 36. számában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top