Trend

Divatdiktátor szingli gyerekkel

Az elmúlt néhány év vitathatatlanul a szinglikultuszé volt. Nem véletlen, hogy az egyik legsikeresebb sorozat, ami a világ igen sok tájára eljutott, éppen szinglikrõl szól. És sztárt csinált a szereplõibõl.





Sarah Jessica Parker az igazi világhírt a Szex és New York című sorozatnak köszönheti. Nem csak azért, mert a sorozat szórakoztató, vagy mert olyan témát feszeget, amelyet még mindig nem tudunk hogy kezelni. Carrie megformálásával mintha az igazi önmagát találta volna meg. Ő az elegáns, az extravagáns, aki bármilyen megdöbbentő kreációt úgy tud viselni, mintha az teljesen természetes lenne. A turkálós szoknyát több száz dolláros márkás cipővel társítja, és ezért bármelyikünk csak csodálhatja. Ráadásul a való életben is ilyen.

Persze volt olyan a négy lány közül, akiből nem nagyon kellett már sztárt csinálni. De mégis, aki sztár, lehet még nagyobb is. És Sarah Jessica Parker volt annyira szemfüles és alkalmas, hogy ezt a lehetőséget kiaknázza. 1965-ben született, és 12 évesen már a Broadway színpadain szerepelt. Karrierje a színpadról nemsokára filmre is átívelt, és igen gyorsan olyanokkal játszhatott együtt, mint Nicolas Cage vagy Bruce Willis. A kis szőke szerepe szerencsére nem ragadt rajta, már csak azért sem, mert egyáltalán nem mondható klasszikus szépségnek.


Divatdiktátor lett fellépésével, olyanná, aki azt csinálja, amit akar, és a többiek majd követik. Ő az igazi, saját sorsát intéző, magabiztos modern nő, aki (majdnem) mindig tudja, mit akar. De emellett megmarad kedvesnek és hóbortosnak is. Olyannak, amilyenek talán mind lenni szeretnénk. És ehhez csak jól áll a cseppnyi csillogás!


Nem véletlen, hogy olyan világsztárok után, mint Sophia Loren, Kim Basinger vagy Brigitte Bardot, ő lett a Lux új arca 2004-ben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top