Trend

Sztárok, fények, csillogás

Van egy olyan város a világon, ahol minden pincérnõ színésznõnek készül, és minden kifutófiú jó eséllyel pályázik a legújabb szappanopera fõszerepére. A világot jelentõ kamera pedig valóban meghozhatja a sikert!





Ha egyszer valakinek sikerült, jó esetben elég ügyes hozzá, hogy ne csak az Andy Warhol által megjósolt nyúlfarknyi időtartamig legyen sikeres. Ha tehetséges, és megfelelő a fellépése, akár egész életét megalapozhatja. És nem is akármilyen életet!






Kik ők?

De persze nem lesz minden pincérnőből és kifutófiúból igazi sztár. Hogy mitől függ a siker? Függ a tehetségtől. Függ a szerencsétől. Függ a szépségtől, az



összeköttetésektől, és igencsak függ a kisugárzástól. Ha egy jelölt túl szerény ahhoz, hogy sztárként viselkedjen, nem is lesz belőle igazi csillag.

Sokan, még az ismert emberek közül is úgy gondolják, hogy a sztárság feltétele a feltűnő viselkedés, a hangos jelenetek, mások semmibe vétele. Ez azonban nem így van. Ezektől a dolgoktól nem sztár lesz valaki, hanem ellenszenves. Az ilyen hírnév nem is tart sokáig, és csak negatív emlékeket hagy maga után.







Sztárként élni

Képzelj el egy napot, amikor felkelsz, és a kedvenc tusfürdőddel zuhanyozol fürdőszobádból, ahonnan a tengert látod. Bekened magad a legjobb illatú testápolóval, és máris gyönyörűnek érzed magad. A fürdőszobát belengi a finom illat, ami egész nap elkísér majd. Mint ahogy elkísér ennek a reggeli pillanatnak a vissza nem térő frissessége is.





Ezt pedig mindenki látni fogja rajtad. A sztárság alapja ugyanis a kisugárzás. A magabiztosságod, a szépséged tündökölni fog a reggeli élmény fényében, és ennek a sugárzásnak mindenki behódol majd.

Az egész napi munka után pedig ugyanebbe a fürdőszobába térhetsz vissza, ahol egy kellemes fürdő vár, ismét a kedvenc illatoddal. A hatalmas habbal teli kádban élvezetes a lazítás. Egy jó zene, néhány gyertya, és kész is a luxusérzés.

Ha viszont esti party vár, a frissítő illatú tusfürdődet választod, ami igazán felpörget és felvidít. Így igazán biztos lesz a jó érzés egész este.







Hogyan lehetsz te is sztár?





Ha nem is vágysz világhírre, egy kis luxus neked is jár! Kezdd a



legnagyobbak trükkjeivel, és figyelj a részletekre. Soha ne sajnáld az időt önmagad kényeztetésétől, és hagyd, hogy párod is



kényeztessen. Egy közös esti fürdő, egy hangulatos, hosszúra nyúló reggeli zuhanyozás igazán nem sok energia. És mégis, mennyit ad! Tündökölj te is, akár egy sztár!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top