Trend

Van élet Brad Pitt után!

Az egyik szemünk sír, mert szomorúnak látjuk sokunk kedvencét, Jennifer Anistont, a másik viszont nevet, hiszen ismét facér a világ egyik legjobb pasija: Brad Pitt! Jen azonban még nincs túl a szakításon.







Jennifer Aniston – Kattints a képre!
Család vagy karrier

A szerelmesek 2000. július 29-én mondták ki egymásnak a boldogító igent, két és fél éves együttjárás után. A görög származású színésznőt az ügynöke mutatta be a szívtipró Bradnek. Később sokáig tagadták, hogy több lenne köztük barátságnál. Aztán robbant a bomba: Pitt eljegyezte Anistont, méghozzá nem is akárhogyan. Egy tizennyolc karátos fehér- és sárga aranyból készült, egyedi tervezésű jegygyűrűvel. Jen persze rögtön igent mondott, hét országra szóló lagzit tartottak, megvették álmaik házát. Szóval úgy nézett ki, semmi és senki nem áll boldogságuk útjába. Ám ahogy múltak az évek, a helyzet egyre kritikusabbá vált. Aniston megígérte férjének, amint befejezik a Jóbarátok utolsó szériáját, amelyért egyébként egymillió dollárt kapott részenként, beindul a baba-projekt. Nem így lett.
„Talán nem kellett volna elvállalnom a felkínált moziszerepeket — mondja a harmincnégy éves színésznő, de úgy éreztem, végre itt a lehetőség, hogy ne csupán Rachelként ismerjenek. Attól tartottam, ha a Jóbarátok után rögtön gyerekünk lesz, később már nem hívnak a rendezők. Braddel beszéltünk is erről, és úgy tűnt, érdekli a karrierem. Ma már tudom, hogy csak haladékot kaptam.”

Az érem másik oldala

Pár évvel ezelőtt Pitt is kisebb válságba került. Elege lett a filmezésből, a szexszimbólum szerepéből, a végleges viszszavonulást is fontolgatta. Akkoriban hosszú szakállal, ócska sapkákban és kinyúlt pulcsikban láthattuk. Állítólag még az öngyilkosságot is megkísérelte, ám ezt máig szilárdan tagadja. Ezekben a válságos hónapokban felesége végig mellette állt, próbált segíteni, hogy a sztár mielőbb kilábaljon depressziójából. Bár Aniston mindent megtett párjáért, az később úgy nyilatkozott, igazán egy új filmszerepre való felkészülés hozta ismét lázba. A tavalyi év sikermozijáról, a Trójáról van szó, amelyre Brad több mint kilenc hónapig készült keményen, testben és lélekben egyaránt. A forgatás ideje alatt gyakran meglátogatta felesége is, ám ismerőseik szerint kapcsolatuk már nem volt a régi. Jennifer egyre többet féltékenykedett, Pitt pedig nehezen tűrte a mindennapos veszekedéseket.







Ez a kép idén január 13-án készült. Itt még összeölelkezve sétálnak, lehet, hogy csak megszokásból?
Nem a baba miatt válnak


Hogy ki hagyott ott kit, nem tudni. A házaspár csak egy rövidke nyilatkozatot tett közzé, miszerint szétválnak útjaik, és hamarosan beadják a válókeresetet.
A végleges szakítást azért még megelőzte egy utolsó békülési kísérlet is: a szilvesztert együtt töltötték egy egzotikus szigeten. Aniston legjobb barátnője, Courteney Cox Arquette szerint mire Jen is készen állt az anyaságra, már késő volt. Ráadásul a színésznő minden próbálkozás ellenére sem esett teherbe, de barátnője szerint jobb is így, hiszen a vége felé már csupán házasságának megmentése érdekében vállalt volna gyermeket.
„Valahol mélyen éreztem, hogy el fogom veszíteni Brad szerelmét, és azt hiszem, ez akkor is bekövetkezett volna, ha időközben kisbabánk születik. Tudom, hogy nem egy másik nőért hagyott el a férjem, és arról is meg vagyok győződve, hogy házasságunk alatt nem csalt meg engem. Egyszerűen csak nem értettük meg egymást, a lángoló szerelem elmúltával pedig egyre nőtt köztünk a szakadék. Nem hibáztatok senkit azért, ami történt, igyekszem, minden energiámat arra fordítani, hogy felépítsem a saját életem, és megmutassam a világnak, bizony van boldogság Brad Pitt után is!”





Végre a színészetnek élhet

Úgy legyen! Szívből kívánjuk, hogy mindez sikerüljön Jennifernek. Valljuk be, ugyan szerettük őt a Jóbarátokban, ám igazán sikeressé akkor vált, amikor Mrs. Pitt lett. Persze számon tartják Hollywood legjobban öltözött színésznői között, és a frizurájával is kultuszt teremtett, de mint színésznő, jelentős alakítással eddig még nem igazán bizonyított. Nos, most elérkezett a remek alkalom erre is, és ki tudja, idővel talán ismét rátalál a szerelem is. Jennifernek a férje előtt összesen négy komoly kapcsolata volt. Nem Brad volt az első, aki megkérte a kezét, de egyszer sem mondott igent, mert egyik szerelmét sem érezte elég erősnek. Ezek szerint mégiscsak Brad lenne a végzete, akit a bulvársajtó az utóbbi időben mindenáron össze akar boronálni Angelina Jolie-val? Lehet, hogy az idő múlásával minden tisztázódik, talán újra megpróbálják együtt, vagy Jen valóban kemény csaj, és új életet kezd. Addig pedig munka, munka, munka. Egy komédiában együtt játszik majd Kevin Costnerrel, a másik produkció a Diary című dráma, na és ott van még a harmadik film, egy thriller a jóképű Clive Owen oldalán, aki nagy csodálója Anistonnak. Szóval akkor mindent bele, Jennifer!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top