nlc.hu
Trend
„Még lógok egy dallal”

„Még lógok egy dallal”

Amikor Egyiptomban járt, a gyerekek David Beckhamnek nézték. Rájuk hagyta, régen úgyis focistának készült. Nemrég izgalmas klipet forgatott Oláh Ibolyával, nyáron rengeteg koncert és költözködés vár rá.





– Az egyik új dalotokban hallható a fiad hangja. Honnan jött az ötlet?

– Bencét rögtön születése után lefotóztam a mobilommal, de elvesztettem a képet. Ezt a történetet írtuk meg Harmath Gábor barátommal a Kis űrhajós című dalban. A bevezetőben hallatszik Bence hangja. Egyszer meglepett a szavaival, amelyek egy kétéves gyerektől szokatlanul költőiek: „A hold besüt a kertekbe, a csillagok bevilágítják az éjszakát.” Napokig rohangáltam utána, mire szavanként rámondta a magnóra, és a végén azt kiabálta: „Játsszunk!”

– Váratlanul érkezett a szerelem az életedbe a fiad édesanyjával?

– Amikor megismertem a páromat, éppen kilábaltam egy kapcsolatból, és az egyik barátom mutatott be Heninek. Furán indult a kapcsolatunk, inkább barátságnak, mint szerelemnek tűnt. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy minden este ott vagyok nála. Egymásba szerettünk. Hamarosan megszületett Bence. Albérletek sora után ezen a nyáron végre saját lakásba költözünk. A házasság gondolata még nem merült fel, talán később. Velünk él Heni ötéves kislánya is, most fontosabbnak tartom, hogy a gyerekeket megkereszteljük.

– Ezek szerint számodra lezárult a kalandozások kora?

– Korábban sok nő volt az életemben, tartós kapcsolatok és futó viszonyok is. Nagyon rosszul viseltem, ha otthagytak, de idővel rájöttem, ha valami nem működik, az nem véletlen. Mindig az olyan vagány, tüzes csajok tetszettek, amilyen Heni is. Szeretem, ha a dolgairól mesél, de azt is, ha este egy nagy bulit csapunk. Egyetlen mulasztásom, amit szinte minden héten a fejemhez is vág, hogy még lógok neki egy dallal. Idővel megszületik az is.

– Hétéves a Roy & Ádám. A bölcsek szerint ez minden kapcsolatban kritikus időszak. Nálatok is?

– Szó sincs róla! Persze vannak vitáink, de csak olyanok, amelyek segítik a munkát. Mindketten az Oroszlán jegyében születtünk, mégis teljesen különböző egyéniségek vagyunk. Éppen ezért jól kiegészítjük egymást.






– Miért éppen Fullánk lett az új duettlemezetek címe? Talán Sting miatt?

– Lehet, hogy miatta is. Egyszer írtam egy nótát Stinghez, mert találtam egy mondatot, ami megtetszett: „Döfd belém a fullánkod, mérgezd meg a rosszkedvemet.” Személyesen sajnos még nem találkoztunk, de a dedikált fotója ott lóg a falamon. Egyébként szerintem életünk legjobb lemezét készítettük el.

– Az első klip Oláh Ibolya közreműködésével készült. Miért őt kértétek fel?

– Ritkán tévézek, de a Megasztárt rendszeresen néztem, mert valódi tehetségek kaptak lehetőséget a bemutatkozásra. Ibolya érces, Janis Joplinra emlékeztető hangja azonnal megtetszett.

– Hogy sikerült a forgatás?

– Bár hajnali négyig dolgoztunk, jó munka volt. A Valamit valamiért című dalunkhoz nem konkrét történetet szerettünk volna klippé gyúrni, inkább csak hangulatokat megfogalmazni. Egészen megváltoztattuk a külsőnket, Ibolyának hullámos a haja, én pedig Elvis Presleyre hasonlítok. Kéz a kézben , mint két barát sétálunk, újabb és újabb stúdióba lépünk be és találkozunk a többiekkel. Nekünk tetszik, remélem, a közönség is szeretni fogja a végeredményt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top