Trend

NIVEA body Perfect Contour Karcsúsító Masszázs Krém Q10plus

A legtöbb nõ 30-as éveitõl kezdve fokozott figyelmet fordít arra, hogy hasa, combja és feneke feszes legyen.





Nem meglepő, hiszen a kötőszövet évről-évre egyre többet veszít kollagénrostjaiból, így egyre inkább szükségessé válik egy olyan hatékony bőrfeszesítő termék használata, amely valóban olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat.

A biofizika és a molekuláris biológia a NIVEA tudósainak lehetővé tették, hogy hosszú évek intenzív kutatásaival meghatározó lépést tegyenek a legmegfelelőbb hatóanyagok megtalálása felé. A NIVEA body egy olyan új hatóanyag-technológiát mutat be, ami az eddigieknél is nagyobb eredményesebb hatást fejt ki a bőr mélyebb rétegeiben.

Az új laboratóriumi mérési technológiák és klinikai vizsgálatok bebizonyították a testápolás új generációjának mélyen ható tulajdonságait.

A NIVEA body Perfect Contour Karcsúsító Masszázs Krém a jól ismert bőrazonos Q10plus koenzimmel, továbbá aktív Iso-Proteinnel:

• Minimalizálja a narancsbőr első jeleit,
• Mérhetően rugalmasabbá teszi a bőrt,
• Feszesebbá teszi a test bőr kontúrját
• Intenzíven ösztönzi a bőr saját kollagén termelését

Így a legtöbb 30 év feletti nő álma valóra válhat : a Karcsúsító Masszázs Krém a hasat, combot és feneket újra formába hozza!


Független tesztek bizonyították:

A NIVEA body Perfect Contour Karcsúsító Masszázs Krém rendszeres használatával a bőr mérhetően feszesebbé válik már 2 hét után.

A kontúrok mögött: Kollagén

Idővel majdnem minden nő felfedez egy kis problémás területet valahol a testén. Ha mégsem, akkor valószínűleg balerina, vagy valamilyen hasonló irigyelt kivétel.

Piackutatások igazolták, hogy a nők 82 százaléka nem tökéletesen elégedett a combjainak körvonalával, 43 százaléka szeretne laposabb hasat és 29 százalék szeretne feszesebb feneket magának. Ezek a kontúr problémák mindig a kollagén rostokkal vannak összefüggésben.





Egy gyors emlékeztető:
A kollagénrostok fehérjékből állnak. Kötegekben jelennek meg, amikor a testnek szüksége van rájuk. A bőrön belül a bőr általános körvonalaiért felelősek, és hozzájárulnak a formák kialakításához.

Az évek során a kötőszöveten belüli kollagénrostok száma lecsökken, egész pontosan 1 százalékkal minden évben a 30. évtől, ill. 50-55 éves kortól ez a folyamat tovább gyorsul. Ezután a veszteség sebessége újra csökken. A kollagén tulajdonképpen a kötőszövet szerkezetét, vázát képezi, ezért a kevesebb kollagén jelenléte megereszkedett bőrt okoz.

Az UVA-sugárzás, behatolva a bőr mélyebb rétegeibe, feltűnően gyorsíthatja ezt a csökkenést. A bőr hamarabb veszítheti el finom körvonalait, potenciális hiányokat okozva ezzel a kollagénszerkezetben, ami a bőrön kitüremkedések kialakulásához vezethet.

A problémás terület tesztje igen egyszerű: minden nő meg tudja állapítani kötőszövetének állapotát egy csípéssel a hason, combon és a fenéken. 4 szint van:

1. szint
Állás vagy fekvés közben is sima bőr. Ha összecsípi finoman a két ujja között, kitüremkedéseket talál, a bőr már nem feszes.

2. szint
Állás vagy fekvés közben is sima bőr. Csípés során a bőrön vékony rovátkák jelennek meg. Bőrének körvonalai már nem simák.

3. szint
Ahogy lefekszik, a bőre simának látszik, de ahogy feláll, a narancsbőr jelei mutatkoznak.

4. szint
A narancsbőr látható, függetlenül attól, hogy összecsípi-e a két ujja között a bőrt vagy sem.





Az 1. szintű bőr ápolására ideális a NIVEA body Q10plus Bőrfeszesítő Aktív Testápoló használata, ami láthatóan feszesebbé és erősebbé teszi azt.

Ha az Ön bőre a 2. vagy 3. szintbe tartozik, akkor használja az új NIVEA body Perfect Contour Karcsúsító Masszázs Krémet, ami a már kipróbált és bevált Q10-koenzimet és aktív Iso-Proteint tartalmaz. Fokozza a bőr saját kollagén termelését a bőr mélyebb rétegeiben, hogy támogassa a bőr kötőszövetét, és feszesebbé tegye a hasat, combokat és feneket.

Iso-proteinek – az ideális társak a Q10-es koenzim mellett

A NIVEA body Perfect Contour Karcsúsító Masszázs Krém Q10-koenzim segítségével támogatja a bőr természetes megújulási folyamatát a bőr felsőbb rétegeiben, és mérhetően növeli a bőr rugalmasságát. A Q10-koenzim fokozza a bőrsejtek energia anyagcseréjét, ami fokozatosan lelassul az idő során. Aktív szójakivonatot is tartalmaz, amelyek a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat, látványosan feszesebbé teszik a has, combok és fenék kötőszöveteit.









Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top