nlc.hu
Trend
Nem egy született feleség…

Nem egy született feleség…

Gabrielle-ként mindene megvan, amirõl egy asszony álmodhat, gazdag férj, gyönyörû otthon, jóképû szeretõ. Õ mégsem élvezi mindezt. Ám Eva a valóságban teljes ellentéte sorozatbéli karakterének.

Most megpróbáljuk bebizonyítani, hogy miért is nem az a tipikus feleségnek való lányka.

Túl sok a családból?

A félig amerikai, félig mexikói származású Eva nem épp egy elkényeztetett fruska. Igazi texasi lány, aki egy ranch-on nőtt fel. Vadász édesapjától még lőni is kitűnően megtanult. A kis Eva sokáig azt hitte, a szülei örökbe fogadták, ő az egyetlen ugyanis, aki barna hajjal és barna szemmel született.

„Mindhárom nővérem szőke és kék szemű, ezért keresnem kellett valamit, amivel felhívhattam magamra a figyelmet. Így kezdtem el színészkedni

Gyermekkorának másik meghatározó élménye volt, hogy édesanyjával állandó segítői voltak a paraolimpiáknak, elsősorban azért, mert Eva egyik nővére szellemi fogyatékos. És bár Longoria azt állítja, elege van már családjából, azért még elvállalt két keresztanyaságot is a famíliában. Sőt, nemrég megszervezte nővére több száz fős esküvőjét is.

Túl szexi színésznőnek

Az aprócska barna lány hamar maga mögött hagyta a tanyasi világot, először kineziológiát tanult, majd elnyert egy modelleknek kiírt ösztöndíjat, és Los Angelesbe költözött. 2000-ben már egy kisebb szerepben tűnt fel a Beverly Hills 90210-ben, majd beugrott a General Hospital című sorozatba. Az áttörést a Született feleségek hozta meg számára. Azóta egyre több felkérést kap. Nem elég, hogy egymillió fontos szerződést írt alá a L’Oréallal, filmszerepekkel is elhalmozzák. Forgatott Christian Bale-lel, Michael Douglasszel, és Kiefer Sutherlanddel is. Eva örül minden lehetőségeknek, hiszen nem akar örökre szexszimbólum-skatulyában maradni.

Hayden Christensennel a Cannes-i Filmfesztiválon jöttek össze… egy kis időre
Túl „távoli” számára az anyaság

Hogy eláruljunk egy titkot, Gabrielle a következő szériában teherbe esik, de azért viszonyt kezd börtönbe zárt férje ügyvédjével, így Eva is kicsit elengedhette magát.

„Tudtam, hogy Gabrielle egy szexis szerep, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi fehérneműt kell hordanom. Most jöhetnek a bő kismamaruhák.”

A való életben inkább csak viccből húzta barátját azzal, hogy neki is igyekeznie kell. Persze, Eva is szeretne majd gyerekeket, de most még nem. „Két külön államban élünk, Tony Texasban, én pedig Los Angelesben, így azért elég nehéz lenne. Én lepődnék meg a legjobban, ha ez megtörténne

Túlzottan forróvérű a házassághoz

Habár volt már férjnél, a való életben nem tudta jól alakítani a szerepét. Pedig azt állítja, kitűnően főz, és imád takarítani. A sorozatszínész Tyler Christopher-től két év után vált el, és azonnal belevetette magát a szingliélet örömeibe. A szabadság mámorában csináltatott magának két tetoválást, egy csillagot a bal csuklójára és egy kelta keresztet a hátára. Rövid időn belül több kapcsolata is volt: először a Narancsvidékből ismert Nicholas Gonzalesszel, majd az N’Sync énekesével, J. C. Chasezzel, később az ifjú Hayden Christensennel. Eva azonban még Darth Vadert is dobta.

„Odavagyok a markáns férfiakért. Imádom azt a típust, aki szeret a tévé előtt ülni sörrel a kezében, de ha kell, megszerel a lakásban bármit. Az igazi férfi nem sír, legalábbis nem előttem, és az sem árt, ha kisportolt az alakja

Ezek után azon sem lepődhetünk meg, hogy Evának az ideális randi, ha pizzát rendelnek és tévét néznek.

Az N’Sync énekese, J.C. Chasez a látszat ellenére jóval fiatalabb Evánál
Túl nyílt természetű

Nem nagyon tudja tartani a száját. Ha durva, tapintatlan emberrel találkozik, képes azonnal kioktatni. Ráadásul időnként meggondolatlanul mond dolgokat. Amikor egy talkshow-ban megkérdezték, mi a véleménye az önkielégítésről, azt válaszolta, hogy szerinte fontos, hogy egy nő tisztában legyen önmagával. Ő is vett három éve egy vibrátort magának, és azóta nagyon rászokott. Ezzel pedig azonnal a címlapokra került.

„Én csak azt mondtam, hogy egyes nőknek fontosak az ilyen játékszerek. Ez már a 21. század, és ahhoz ez is hozzátartozik. Túlzottan nagy ügyet csináltak az egészből. A műsor után majdnem ötven vibrátort kaptam ajándékba, amiket odaajándékoztam a barátnőimnek. De azt hiszem, azért még akad egy-kettő a garázsban

Túlságosan odavan a fiatal pasikért Eva most lehorgonyzott a huszonhárom éves belga származású kosaras, Tony Parker mellett, aki egy texasi csapat játékosa.

„A családunk rajong Tony csapatáért, a Spursért. Egyszer elhívtak egy meccsre, az apámmal együtt, hogy bemutassanak a játékosoknak. Behívtak minket az öltözőbe, először tiltakoztam, aztán mégis bementem. Ott találkoztam először Tonyval. Beszélgettünk, aztán Tony megkérdezte aputól, hogy elvihet-e vacsorázni. Túl félénk volt, de nem a népszerűségem miatt, hiszen akkor még azt sem tudta, ki vagyok. Az első randink után látott meg egy magazinban, de csak azért figyelt fel a képre, mert Spurs-sapka volt rajtam.”

Tony, a jelenlegi kedves
Habár a szerelem nagy, Eva attól tart, hogy munkája szétforgácsolja a kapcsolatukat.

Nincs jóban Jenniferrel!

Nem egyszer tört már borsot Jennifer Aniston orra alá. Egy interjúban, amikor megkérdezték tőle, nem fél-e attól, hogy örökre ráragad a szexi jelző, azt válaszolta: remélem, nem jutok Jennifer Aniston sorsára, aki máig nem tudott kilépni a Jóbarátok Racheljéből. És ez még nem minden. Amikor Pitték szakítottak, Eva vett egy pólót és büszkén hordta a következő felirattal: „Tőled várok gyereket, Brad!”.

Aniston őrjöngött, Longoria pedig szabadkozott, hiszen csak egy jó viccnek tartotta az egészet. Ráadásként még a Minden idők legszexisebb tévésztárja címet is elhalászta Jennifer orra elől. Ja, és nálunk is kiütötte Jent a születésnapi szám címlapjáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top