Trend

„Megtanultam védekezni”

Még az elsõ Megasztárban vált a kedvencünké. Azóta már két albuma is megjelent, mindkettõ platinalemez lett. Õ pedig járja az országot, koncertezik, vagy éppen provokatív nyilatkozatokat tesz hálószobatitkairól.




Ennek ellenére az ismertséget, a sztárságot még mindig nem tudta, és nem is akarta elfogadni.
Nem könnyű Ibolyával beszélgetni, hol a címlapfotózás miatt feszeng, máskor nagyszabású koncertje miatt aggódik, de az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak rossz napja van. A színpadon tökéletes és csillogó, hétfő délelőtt azonban szeszélyes, utálja a nagyvárost, az interjúkat és legszívesebben kutyájával, Fülessel sétálna a ligetben. Ráadásul mindezt nem is titkolja, nem véletlenül lett új albumának címe: Édes méreg, hiszen ez az esszencia ő maga.

– Milyen volt a lemezbemutató koncerted?

– Egyszerű, sikeres és egy kicsit más volt, mint az eddigi fellépéseim. Főként
az adta a különlegességét, hogy az egyik vendégművésszel, Bíró Eszterrel előadtunk egy musicalrészletet is, a Chicagóból. Mi alakítottuk
a két főszereplőnőt, Roxyt és Velmát. Nem is akárhogyan! Cilinderben és frakkban pompáztunk, táncoltunk, ahogy az egy igazi zenés darabban dukál.

– Kinek az ötlete volt ez a rendhagyó duett?

– Még a G. Dénes György emlékére rendezett emlékműsoron barátkoztam össze Eszterrel. Rettenetesen jó énekesnőnek tartom, és én kértem meg, hogy közreműködjön a koncertemen, azt hogy mit adunk elő, pedig teljesen rábíztam. Nem csalódtam benne, tökéletes volt a választása.

– De voltak más fellépők is, ha jól tudom.

– Igen. Énekeltem Kandech Evelynnel, akivel a Megasztár óta jóban vagyunk. Rajta kívül még ott volt Szűcs Norbi is, aki a második nagylemezemből igencsak kivette a részét, és remélem, hogy a következő album elkészítésekor is számíthatok majd rá.






– Vagyis igaz a hír, miszerint Novák Péterrel már nem fogsz együtt dolgozni.


– Péternek annyira jellegzetes, karakteres, zenéje van, amit ezer közül is fel lehet ismerni, és én pont emiatt döntöttem úgy: nem kérem meg őt, hogy szerezzen nekem újabb dalokat. Inkább igyekszem a saját nótáimat, az én stílusomat megismertetni a közönséggel. Egyébként meg nem vesztünk össze, szó sincs ilyesmiről.

– Akkor ő is eljött a margitszigeti fellépésedre?

– Meghívtam, ugyanúgy, mint Geszti Pétert vagy Presser Gabi bácsit. De hát tudod, mennyire elfoglalt emberek ők.

– De azért neked jut idő a pihenésre.

– Áh, dolgozni kell tovább. Annyi volt a lazítás, hogy elmentünk a Pink- koncertre a Felvonulási térre. Nagyon szeretem azt a csajt, a zenéjét és az egyéniségét is. Szerintem ő a világ egyik legszexisebb nője, hihetetlen kisugárzása van.

A cikk folytatását a Maxima 26. számában olvashatjátok! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top