nlc.hu
Trend
Légy divatos és járj kényelmesen!

Légy divatos és járj kényelmesen!

Itt a Scholl legújabb Fresh kollekciója, melyekben találkozik a frissesség és a kényelem! Eleged van már, hogy vagy jól nézel ki, és 5 perc után nem tudsz lépni, vagy akár órákon keresztül is talpon tudsz maradni, de nem vagy csinos?

Akkor Neked tervezték a Scholl legújabb kollekcióját!





Ezek a lábbelik ugyanis nemcsak divatosak, de a Scholl technológiának köszönhetően rendkívül kényelmesek is.

Magas sarkú vagy telitalp? Sportos vagy nőies? Klasszikus vagy kerek orrú? Csizma vagy mokaszin? Nézzük, milyen a trendi cipő idén ősszel!
Ahogy az elmúlt néhány évben már láttuk, a cipőknél igen sokféle stílus él egymás mellett. Vége a tűsarok vagy a kerek orr egyeduralmának, ma már a különböző stílusok, fazonok és alapanyagok terén is széles kínálatból válogathatunk.

Hegyes sarok vagy telitalp?
Az elegáns, nőies megjelenés elengedhetetlen kelléke mindig is a kecses magas sarkú cipő lesz. Ha valakinél azonban a kényelem az elsődleges szempont, jó hír, hogy az idei évben továbbra is nagy divat a telitalpú cipő. A közepes talpú modellek idén népszerűbbek, mint valaha. Ezek a lábbelik hordhatók nadrághoz és szoknyához is egyaránt.

Meleg, őszi színek
A Scholl női kollekciói nemcsak formájukban, de színükben is az ősz kedvenceinek számítanak! Idén hódítanak a meleg zöldes, barnás, bordós árnyalatok. Nyugodtan válasszunk a kedvenc színeink közül, kombinálva az őszi ruhakollekciók slágerszínével, a szürkével.

Klumpa – az ősz nagy visszatérője
Nem is olyan régen még elképzelhetetlennek tartottuk, hogy klumpában ugorjunk le a barátnőinkkel beszélgetni kedvenc kávézónkban. Idén azonban a klumpa is reneszánszát éli. Az utcai viseletre is alkalmas magas sarkú papucsok a legkülönfélébb fazonokban készülnek, vannak köztük sportosabb és dögösebb darabok is.

Hogyan is működnek a Scholl technológiák?
A Scholl cipők amellett, hogy a legújabb divatot követik, testreszabott technológiát kínálnak minden lábbeliben. Ez lehetővé teszi, hogy mindenki az igényeinek legmegfelelőbb technológiával készült lábbelit válassza és viselje, amely nagyban hozzájárul a mindennapok kényelméhez.





A Back Guard technológia elasztikus talpkiképzése puha kényelmet biztosít, ugyanakkor hatékony támaszt nyújt. A gerinckímélő betét megoldás a talp külső élén és a saroknál tovább fokozza a védelmet, és segít a rázkódás elnyelésében.
Az Adapta technológia határozottan, mégis gyengéden tartja lábunkat! A biomechanikai alapon megterezett talpágy tökletesen tartja láb izmait. Teljesen körülöleli a lábboltozatot, a járás közben fellépő feszülést, terhelést és káros behatásokat elnyelve óvja a sarkot és a lábat. Az Adaptában a láb nemcsak fitt, hanem természetesen egységes is.

A Scholl klasszikus, Exercise technológiával készült fapapucsai majdnem 30%-kal jobban aktiválják a láb izmait, ezzel erősítve a tónusát úgy, mint a sportcipők.

További információ a Scholl idei kollekcióiról: www.scholl.hu  oldalon.

Scholl refenciaüzletek:

VII. Budapest, Rákóczi út 10. telefon: 1/ 321-7766
XI. Budapest, Villányi út 74. telefon: 1/ 466-7725
XXII. Budapest, Nagytétényi út 37-43. (Campona) telefon: 1/ 424-3191
VI. Budapest, Teréz krt. 52.

Miskolc, Széchenyi út 78. telefon: 46/ 322-044
Pécs, Bajcsy-Zs. u. 9. (Új Forrás Üzletház) telefon: 72/ 211-751
Sopron, Erzsébet u. 6. telefon: 99/ 505 500
Szekszárd, Augusz u. 1-3. telefon: 74/ 412-269
Székesfehérvár, Palotai út 1, (Alba Plaza) telefon: 22/ 321-241

Scholl outletek:

1139 Budapest, Váci út 95.
Premier Outlet Center, Georges Shoes






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top