nlc.hu
Trend
Legyen férfiasan elegáns és járjon kényelmesen…

Legyen férfiasan elegáns és járjon kényelmesen…

Elgondolkodtál már azon, hogy mit nézel meg elõször egy férfin, milyen szempontok alapján alakítod ki az elsõ benyomást?




Számos kutatás szerint a hölgyeket befolyásoló tényezők között vezető helyen szerepel a szem, a kéz és a cipő állapota. Mivel a cipőt viselője választja, ezért ez fejezi ki leginkább személyiségét, hangulatát.

Optimális esetben a lábbeli nemcsak partnerünk stílusához illeszkedik, hanem maximális kényelmet is nyújt a belső kiképzésnek köszönhetően.
A Scholl őszi-téli kollekciója azoknak a férfiaknak készült, akik nem csupán a külső megjelenésre adnak, hanem ugyanolyan fontos számukra a komfortérzet is.

A Scholl cipők amellett, hogy a legújabb divatot követik, testreszabott technológiát kínálnak minden férfi lábbelihez. Mindenki megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbb technológiával készült lábbelit, amely nagyban hozzájárul a mindennapok kényelméhez.





A Back Guard technológia elasztikus talpkiképzése puha kényelmet biztosít, ugyanakkor hatékony támaszt nyújt. A gerinckímélő betét a talp külső élén és a saroknál tovább fokozza a védelmet, és segít a rázkódás elnyelésében.

A Scholl Gelactive technológiájával készült lábbelik beépített kis gélpárnácskáinak köszönhetően csillapítják a járás közben keletkező rázkódást.


Scholl tippek a harmónikus párkapcsolathoz… a cipőboltban!

Feltételezem, hogy találkoztál már olyan esettel, amikor a cipőüzletben tanácstalanul álldogáló férfi, partnere segítségével választ lábbelit magának. A férfiak általában nem adnak nekünk túl sok időt erre az akcióra, ezért gyorsnak és felkészültnek kell lennünk cipő választás és próba alkalmával.







1. lépés – Terepszemle:
érdemes előzetesen körbenézni az aktuális trendet, és a „számunkra vonzó” kínálatot, hiszen a férfinak is fontos, hogy továbbra is tetsszen nekünk

2. lépés – Megfelelő alkalom kiválasztása:
olyan időpontot válasszunk, amikor feltehetően kevesebben vannak az üzletben. Javasoljuk olvasóinknak, hogy a vásárlást kössük össze egyéb „halaszthatatlan” feladattal.

3. lépés – Észérvek:
amelyek választ adnak, a miért pont most, a minek nekem cipő kérdésekre.





4. lépés – A döntéshozatalt előkészítés előzi meg:
Az akció felpörgetése érdekében mutassunk rá az előzetesen kiszemelt maximum 3 modellre. Az első biztató jelre partnerünket helyezzük kényelembe, és sürgősen kérjük ki a megfelelő méretet.

5. lépés – Nincs más dolgunk, mint elégedetten hátradőlni:
és figyelemmel kísérni, hogy partnerünk milyen ügyesen és gyorsan tud ÖNÁLLÓAN cipőt vásárolni.

6. lépés – Jutalom kávé!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top