nlc.hu
Trend
Gondoskodás Neked és gyermekednek!

Gondoskodás Neked és gyermekednek!

Légy felkészült és naprakész, ne halaszd az utolsó pillanatra legfontosabb teendõidet! Segítenek a QUELLE újonnan megjelent, gyermekeknek szóló katalógusai.




A Quelle Baba & mama katalógusa igazi társad lehet a legszebb hónapok idején és azt követően is: a speciális, kismamáknak készített ruhadarabok megkönnyítik az öltözködést, ami pedig a születendő csecsemőt illeti, pontosan tudni fogod, mire van szüksége, hisz a babagondozás minden elengedhetetlen kellékét megtalálod, cseperedő babádnak pedig kedves játékokat választhatsz!

Az idősebb testvérkéknek sem kell féltékenykedniük: ha a színes és vidám Játékvilág katalógusból leped meg őket, biztosan nem érzik majd úgy, hogy elhanyagolod őket és csak az új „jövevénnyel” foglalkozol! Jobbat nem is tehetnél gyermekeddel, hiszen számos készség- és képességfejlesztő játékot is találsz a kínálatban, melyek segítik a fejlődését, hogy játszva, örömmel tanuljon!






Amíg a Quelle gyermekeiddel foglalkozik, Te lazíthatsz: sportolj, pihenj, kapcsolódj ki: ötletet ehhez minden főkatalógusban találsz, akár edzésre, de akár csak egy nyugtató fürdőre vágysz. S ha még ennél is többet szeretnél tenni egészségedért, válaszd az Egészség & életmód katalógust, és tetőtől-talpig kényeztetésben lesz részed!

Szórakozás gyermekednek, jó közérzet Neked!


QUELLE – könnyebb vele!



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top