Trend

Ártalmas izzadásgátlók?

Az izzadás természetes folyamat. A kellemetlen szagok és a nedves bõrfelület azonban nem. Persze, ezért használunk izadásgátlókat. De nem borítjuk fel ezzel a rendet szervezetünkben?

Mi az izzadás?





A test verejtékezéssel hűti le magát, függetlenül attól, hogy az extra hő a keményen dolgozó izmokból, vagy a túlstimulált idegekből ered.

Átlagosan 2.6 millió verejtékmirigyünk van a test egész felületén elosztva.


Hogyan működnek a mai izzadásgátlók?

1. Izzadásgátló összetevőik összehúzzák a pórusokat, csökkentik az izzadság mennyiségét.

2. Antibakteriális összetevőiknek köszönhetően csökkentik a testszag kialakulását.


Akadályozzuk-e a szervezet működését, ha izzadásgátlót használunk?

Általában csak a hónalj területén használunk izzadásgátlót, hiszen az itt található apokrin verejtékmirigyek által termelt izzadság nem tud elpárologni, így kitűnő létfeltételeket teremt a rossz szagot okozó baktériumok elszaporodásához.

Csakhogy akkor hogyan fogja a szervezet lehűteni magát? Szerencsére erre nagyon egyszerű megoldást tud: máshol kezd el izzadni. A homlokon, a háton, a tenyereken, ahonnan az izzadság könnyen elpárolog, így nem okoz testszagot.


Hogyan erősíthetjük az izzadság elleni védelmet úgy, hogy ne csökkentsük tovább az izzadást?

Ezt találták fel az adidas kutatói, kifejlesztve az adidas action3 dezodort.

A megoldás az Active Absorbent Complex™.







Az Active Absorbent Complex™ minden bőrre kerülő extra nedvességet felszív, a nedvességmegkötő összetevők és aktiváló hatóanyagok egyedülálló kombinációjának köszönhetően. Az eredmény pedig magasabb szintű szárazság anélkül, hogy tovább gátolnánk az izzadást!


Az adidas action3 az első nedvességmegkötő izzadásgátló spray, hármas hatással:

1. Izzadásgátló formula: Az izzadásgátló összetevők szabályozzák a nedvesség termelődését és megakadályozzák, hogy az izzadság elérje a bőrfelületet.

2. Kellemetlen illatok elleni összetevők: Az antibakteriális összetevők gátolják a baktériumok elszaporodását, így felveszik a harcot a kellemetlen szagok ellen.

3. Active Absorbent Complex™: Az Active Absorbent Complex™ nedvességmegkötő és aktiváló összetevők egyedülálló kombinációja. Megköti azt az extra nedvességet, amit más izzadásgátlók nem tudnak megállítani magas fizikai vagy érzelmi megterhelés esetén.

Az új adidas action3 izzadásgátló dezodor 3 férfi és 4 női változatban kapható, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes védelmet!









 






További információk és játék a  www.action3.hu weboldalon találhatók!


 


 


 


 


 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top