nlc.hu
Trend
Hûvös elegancia

Hûvös elegancia

Õ az a típus, akinek minden jól áll, olyan színt visel, amilyet akar.A hétköznapokon egy világosabb barackosabb sminkkel ragyogóvá teszi megjelenését, míg egy esti bulira merészen válogathat az élénkebb árnyalatú szemhéjfestékek, és a piros különbözõ árnyalatú rúzsai között.

Te is könnyen elkészítheted ezt a sminket!








Hogy kiemeld szemed, fekete szemceruzával húzd meg az alsó szemhéj belső oldalát, és a felső szemhéj külső részét, a finomabb hatás eléréséhez pedig óvatosan satírozd el.

Fesd ki a szempilláidat a Maybelline Volum’ Express Turbo Boost szempillaspiráljával, aminek segítségével egyszerű mozdulattal extra dús, csábító szempillákat érsz el.

A halvány barackszínű pirosítót egy vastag ecsettel vidd fel, kiemelve a járomcsontot, de egy keveset tehetsz a szemöldököd alá is, hogy tökéletes legyen a harmónia.

A csábítás legfontosabb kelléke az ajak. Különösen a szürke, téli időszakban kiemelhetjük sápadt arcunkat egy jól megválasztott, de nem túl élénk színű rúzzsal. Bátran ajánljuk a 15-ös fényvédő faktort tartalmazó ajakbalzsamként hidratáló Hydra Extreme ajakrúzst, hisz 22 tartós szín teszi lehetővé, hogy minden alkalomhoz és hangulatához illő árnyalatban pompázzanak ajkaid.








Larion Oscar,

a Maybelline New York sminkmesterének praktikái

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top