nlc.hu
Trend
Mosolygós barnák

Mosolygós barnák

Kellemes nappali sminket készíthetsz a földszínek – barna, bézs, valamint a meleg tónusok segítségével, ha sötét a hajad és barna a szemed.






Bátran egészítsd ki arany – illetve rézszínekkel, azonban a világoskék vagy zöld szeműek inkább a rózsaszín, illetve az ezüstös árnyalatokat részesítsék előnyben

Szemünk a csábítás egyik legfontosabb kelléke, a harmonikus hatáshoz vigyél fel alapnak pezsgőszínt, majd a külső szemzugba csokoládébarnát. Végül a szélét barna szemceruzával húzd ki.

Szempilláidat bátran hangsúlyozd ki, ehhez segítségedre lehet a Maybelline XXL Intenzív szempillaspirál.

Bronzos, illetve terrakotta színű arcpirosítóval üdévé, és bársonyossá varázsolhatod az arcod, valamint keskenyebb hatást is kelthetsz vele.

Ajkaidra a narancsosabb, pirosabb színeket javasoljuk, az új Hydra Extreme 22 árnyalata közül biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb színt!

Az új Maybelline rúzs érzéki, telt ajkakat varázsol. Nagyon fontos az intenzív hidratáló hatását is kiemelni, hiszen a hideg, az erős szél kiszárítja, repedezetté teszi az ajkakat. A Hydra Extreme rúzs olyan mélyen hidratál, mint egy ajakápoló balzsam, ráadásul magas fényvédő faktor tartalma miatt a téli sportokhoz is ajánlott.








Larion Oscar,

a Maybelline New York sminkmesterének praktikái

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top