nlc.hu
Trend
Új Hydra Extreme ajakrúzs

Új Hydra Extreme ajakrúzs

A Maybelline újdonsága a Hydra Extreme ajakrúzs természetes kollagénnel, mely érzéki színeivel mélyen hidratálja az ajkakat. Lágy és selymes összetétele hihetetlenül könnyû érzetet biztosít.








Zselés állagának köszönhetően 6-szor intenzívebb hidratálást eredményez, mint egy hagyományos ajakápoló balzsam, és 15-ös fényvédő faktora védi az ajkakat a nap káros sugarai ellen.

Hatását felvitel után azonnal kifejti, az ajkak 30 %-kal puhábbak és maximálisan teltek lesznek. Mindemellett csökkenti az ajkakon megjelenő apró ráncokat.

22 tartós szín teszi lehetővé, hogy minden alkalomhoz és hangulatához illő árnyalatban pompázzanak ajkai. Az új Maybelline ajakrúzs vastagon fedi az ajkakat, miközben vitaminokkal és jojobával táplálja őket.



Larion Oscar, a Maybelline sminkmesterének ajánlása:






A csábítás egyik legfontosabb eleme az ajak. Különösen a szürke, téli időszakban kiemelhetjük sápadt arcunkat egy jól megválasztott, de nem túl élénk színű rúzzsal. A kollagén kozmetikában ismert hatásáról már sokat hallottunk, ennek az összetevőjének köszönhetően az új Maybelline rúzs érzéki, telt ajkakat varázsol. Nagyon fontos az intenzív hidratáló hatását is kiemelni, hiszen a hideg, az erős szél kiszárítja, repedezetté teszi az ajkakat. A Hydra Extreme rúzs olyan mélyen hidratál, mint egy ajakápoló balzsam, ráadásul magas fényvédő faktor tartalma miatt a téli sportokhoz is ajánlott.









Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top