nlc.hu
Trend
„MAYBELLINE SOS Szerelem Nyereményjáték”

„MAYBELLINE SOS Szerelem Nyereményjáték”

1./ A L’Oréal Magyarország Kft. (továbbiakban: Szervező) által szervezett ajándéksorsolásos nyereményjátékban (Játék) kizárólag azok vehetnek részt, akikkel szemben nem áll fenn a 14. pontban leírt kizáró ok és akik a 11. pont figyelembevételével az alábbi együttes feltételeknek megfelelnek (Játékos):

a.) devizabelföldi, cselekvőképes, magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező magyar állampolgár, és

b.) a Játék időtartama alatt, a kijelölt promóciós napokon és helyszíneken, mozijegyen helyes választ ad,

c.) aki neve, pontos lakcíme, és telefonszáma megjelölésével a kitöltött mozijegyen a Játék időtartama alatt bedobja a helyszíneken található gyűjtő urnába a promóciós időszak végén, sorsoláson vesz részt.

2./

a.) A Játék időtartama: 2007. február 14-28.
b.) Kijelölt helyszínek: Palace Westend (1062- Budapest, Váci út 1-3.), Mammut (1024- Budapest, Lövőház u. 2-6.), MOM (1123- Budapest, Alkotás út 53.), Duna Plaza (1138- Budapest, Váci út 178.), Lurdy Ház (1097- Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), Pólus Róna (1152- Budapest, Szentmihályi út 131.), Óbuda Eurocenter (1030- Budapest, Bécsi út 154.), Palace Campona (1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.), Palace Kossuth (1132 Budapest, Váci út 14.), Palace Nyíregyháza (4400 Nyíregyháza, Szegfű u. 45.), Palace Kaposvár (7400 Kaposvár, Berzsenyi Dániel u.1.), Palace Nagykanizsa (8800 Nagykanizsa, Európa Tanács u. 2.) és Palace Kecsemét (6000 Kecskemét, Korona u.2.) mozikban.

3./

a.) A Játék mechanizmusa:

Mechanizmus:
„Nézd meg a filmet bármelyik Palace moziban és nyerj! Mindössze egyetlen kérdésre kell válaszolnod, és Tiéd lehet a 100 db Maybelline-ajándékcsomag egyike!
Mit játszik a filmben Ullmann Mónika? A, tanárnőt B, óvónőt C, kamionsofőrt Mozijegyedet válaszod betűjelével, neveddel, címeddel és mobilszámoddal ellátva dobd be a Palace mozikban található Maybelline-gyűjtőládákba.
Sorsolás:2007. március 28-án 10 órakor a Createam Promotion Kft. irodájában (Bp. 1125 Alsó Svábhegyi út 13/b.) közjegyző jelenlétében. A nyerteseket írásban értesítjük.”

b.) A Játék lezárását kézi sorsolás követi. A játékban való részvétel névvel, címmel, telefonszámmal ellátott mozijeggyel lehetséges. A következő pontban meghatározott sorsoláson 100 Maybelline ajándékcsomag kerül kisorsolásra.

c.) A 2007. február 28 -ig az urnába bedobott, kitöltött mozijegyek sorsolása: március 28-án 10 órakor történik meg.

4./ A 2007. március 28-án tartandó sorsoláson 100 Maybelline ajándékcsomag kerül kisorsolásra, amelyen a 2007. február 28-ig beérkező valamennyi érvényes kitöltött mozijegy részt vesz. Az ajándék megjelölését lásd a 9. pontban.

5./ A sorsolás közjegyző jelenlétében – kézi húzással történik. A sorsolás helyszíne: Createam Promotion Kft. irodája (1125 Budapest, Alsó Svábhegyi út 13/b.)

6./ A 7. pontban foglaltak figyelembevételével a sorsoláson nyereményenként egy nyertes kerül kisorsolásra.

7./ A Szervező megbízottja a sorsolásra beérkezett adatlapokat megvizsgálja, hogy azok megfelelnek-e a jelen játékszabály 1/a), 1/b) és 1/c) pontjaiban meghatározott feltételeknek. Az ezen feltételeknek meg nem felelő mozijegyek érvénytelenek, így azok a játékból azonnal kizárásra kerülnek. A Szervezőt nem terheli felelősség a Játékosok téves adatszolgáltatásából eredően.

8./

a.) A Szervező a sorsoláson kisorsolt nyertest a sorsolást követően postai úton haladéktalanul értesíti a nyeremények átvételének részleteiről. A nyereményről való egyeztetés és a nyeremény átadása postai úton történik A Szervező az ajándékkal kapcsolatos problémákért, szavatosságot, garanciát nem vállal.

9./

a.) A nyertes Játékos köteles együttműködni a Szervezővel annak érdekében, hogy a nyeremények átadására legkésőbb a sorsolást követően 2007. április 20-ig sor kerüljön.

b.) Ha az együttműködési kötelezettségüknek a nyertesek bármelyike nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani.


10./

a.) A Szervező a nyertesnek ( Mozijegyet kitöltő Játékosnak) 1 db Maybelline ajándékcsomagot ad ajándékba.

b.) A nyeremény a következő feltételekkel vehető át:
– a mozijegyen feltüntetett adatok alapján a nyertes azonosítása

c.) A Szervező a nyerteseket, a sorsolást követően haladéktalanul – postai úton – értesíti a nyeremény átvételének részleteiről. A nyeremények időben való átadásának érdekében a Játékosokat legkésőbb 2007. április 6-ig értesítik.

d.) Ha a nyertes Játékosok személye nem felel meg a jelen játékszabály 1/a) pontjában előírt személyi feltételeknek, úgy a nyertest a Szervező azonnal kizárja a Játékból.

11./ Ha a nyeremény átvételére jogosult Játékos nyereményét az erre nyitva álló – a 9. és 10. pontokban meghatározott – határidőn belül nem veszi át, úgy annak értékét a Szervező a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően a költségvetésbe fizeti be. Ezen határidők jogvesztő jellegűek, a Játékos ezt követően nyereményére jogszerűen nem tarthat igényt.

12./ A nyeremények másra át nem ruházhatók, és az ajándékcsomag nem váltható át pénzre.

13./ A Játékból ki vannak zárva a L’Oréal Magyarország Kft. , a a Createam Promotion Kft. alkalmazottai, a Játékban résztvevő termékeket forgalmazó üzletek tulajdonosai, üzemeltetői, alkalmazottai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott hozzátartozói.

14./ A mozijegy hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, ponthiány stb.) és a postai szolgáltatással kapcsolatos valamennyi problémáért (pl. értesítés késedelméért) a hiányosság/hiba okozója ill. a postai szolgáltató felel. Ezen problémákkal összefüggően sem a Szervező, sem a Createam Promotion Kft. semmiféle felelősséget nem vállal.

15./ Jelen játékszabály 14./ pontjában foglaltakat sem a L’Oréal Magyarország Kft.-nek, sem a L’Oréal Magyarország Kft. megbízottjának nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel és a Játékból való kizárással összefüggésben a felelősség és minden ezzel járó anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli.

16./ A hivatalos játékszabály hozzáférhető a L’Oréal Magyarország Kft.-nél (Óbuda Gate
1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26-28. ). és a www.partysmink.hu  honlapon.

17./ A Játékosok a mozijegy megküldésével automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy adataik a Szervező megbízásából az Adatkezelő adatbázisába kerüljenek, és hogy azokat az Adatkezelő – a Szervező későbbi megbízásai alapján – esetleges tiltó nyilatkozatuk kézhezvételéig minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a Szervező marketing tevékenysége céljából a jövőben felhasználhassa. A Játékos tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, a L’Oréal Magyarország Kft megbízásából adatai kezelését a Createam Promotion Kft., (1125 Budapest, Alsó Svábhegyi út 13/B.), feldolgozását a Createam Promotion Kft. (1125 Budapest, Alsó Svábhegyi út 13/B.) végzi. Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressék, írásbeli nyilatkozattal kérheti adatai törlését a nyilvántartásból a következő címen: Createam Promotion Kft. (1125 Budapest, Alsó Svábhegyi út 13/B.). Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.




L’Oréal Magyarország Kft.
Szervező

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top