nlc.hu
Trend
„Öt év múlva a babakocsit tologatom…”

„Öt év múlva a babakocsit tologatom…”

Rajonganak érte a kollégái, õ pedig szerencsésnek érzi magát, hiszen huszonöt évesen megvalósult az álma, amikor felkérték a Szombat esti lázba. Ördög Nóri kereknek érzi az életét: szerelmes és sikeres.

Nehezen találtunk időpontot a beszélgetéshez, mert rengeteg dolga van annak ellenére, hogy nincs képernyőn.






– Szombat este néznek a legtöbben tévét, ezért ekkor szerepelni minden műsorvezető álma. Neked is az volt?





NÉVJEGY
• A gimnáziumi években a szegedi városi tévénél dolgozott.
• A Budapesti Gazdasági Főiskola idegenforgalom–szálloda szakára jár.
• 2001-ben az RTL Klub Reggeli
című műsorának gyakornokaként kezdett, később rendezőasszisztens, majd a Mónika-show szerkesztője lett.
• A Kölyökklub műsorvezetőjeként debütált a képernyőn.
– A mai napig csodának tartom, hogy a Szombat esti láz műsorvezetője lehettem. Ezzel elértem, amit akartam. Vágyhatnék többre, de azt hiszem, még fel sem ocsúdtam teljesen. Szeretem a kihívásokat – az esti főműsoridőben sugárzott élő show az volt nekem. Mindenki odafigyelt rá. Jólesett egy kicsit hercegnővé változni: Náray Tamás gyönyörű estélyi ruhákba öltöztetett, és varázslatosan sminkeltek. Az pedig, hogy ez a műsor ráadásul a versenytáncról szólt – amit tíz évig magam is gyakoroltam –, már csak hab volt a tortán.

– Miben láthatunk a közeljövőben?

– Úgy alakult, hogy kicsit pihenek mint műsorvezető. Az esti show szünetel,
a Reggeliben pedig csak helyettesítettem Lilut. Jelenleg nincs felkérésem, de jól is jön ez a kihagyás, a tanulásra koncentrálhatok. Szeretném végre letenni az államvizsgát, és megszerezni a diplomámat. Falusi turizmusból írok szakdolgozatot, kutatómunkát végzek, és nagyon élvezem, hogy bele tudom ásni magam. De szerkesztőként azért dolgozom tovább. Egyébként mindig rengeteg tervem van, a legjobb barátnőmmel kitaláltuk, hogy vállalkozásba kezdünk. Ám még nem árulhatom el, mivel fogunk foglalkozni.





– Vagyis szeretsz több lábon állni.

– Igen. A média világában amúgy sincs garancia semmire. Bevárom, amíg
a következő feladat rám talál. Mikor megszűnt a Kölyökklub, jött a Szombat esti láz, majd rögtön utána a lehetőség, a reggeli műsorban. Úgy érzem, szerencsés vagyok.

– Előfordulhat, hogy egyszer végleg otthagyod a média világát?

– Érzem, hogy nem fogok örök életemben ezen a területen dolgozni. De most még imádom, és várom az újabb kihívásokat. Minden műsorommal kicsit szerelembe szoktam esni.

– Szülővárosodban, Mórahalmon tagja vagy a helyi színtársulatnak. A színpad is szerelem?

– Abszolút hobbi. Nem veszem komolyan magam mint színésznő. De az igaz rá, hogy szerelem. A társulat hat éve alakult, és a szereplők között mindenki amatőr. Például a szüleim, a nagymamám, a helyi rendőr, egy tanárnő, és van egy lakatosunk is. Ugyanakkor profi a rendezőnk, és gyönyörű a háromszáz férőhelyes színháztermünk, amit a város nemrég épített fel, kicsit talán miattunk is. Telt házas előadásaink vannak, évente tartunk bemutatót.

– Akkor sokat jársz haza.
 
– Havonta egyszer-kétszer biztosan hazajutok. Fontos, hogy néha kiszakadjak innen, és kikapcsolódjam.

A cikk folytatását megtalálod a Maxima legújabb számában.
Keresd az újságárusoknál!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top