Trend

„Örülnék, ha jönne a harmadik baba”

Lehet szeretni vagy nem szeretni, egyet azonban általában mindenki elismer: végtelenül lelkiismeretes. Ahogy két hónapig a koriedzéseken, most újra saját ügyeiben pörög fáradhatatlanul, száz százalékig.

Réka őrült szexin érkezik a találkozónkra. Mondja, hogy fáradt, de ez egyáltalán nem látszik rajta. Megjelenése kifogástalan, és mint mindig, most is tökéletesen a helyén van.






– Ismerlek már egy ideje, tudom, hogy képtelen vagy egy helyben üldögélni. Elárulod, mi lesz a következő dobásod?
– Hamarosan megjelenik a speciális edzéstervem, amelyből mindenki összeállíthatja a számára ideális mozgások sorát. A módszer lényege, hogy különböző kártyák segítségével a sportolni vágyók saját maguk tervezhetik meg, hogyan eddzenek, akár egy évre előre felépíthetik fitneszprogramjukat.

– Miért pont kártya?

– Mert a kártyákat mindenki magával viheti az edzésre. Az elmúlt években több tízezer e-mailt, levelet kaptam, rengetegen kérték, hogy állítsak össze személyre szabott mozgásprogramot, illetve a saját edzéstervemet szerették volna elkérni. Egyenként nem teljesíthettem a kéréseket, ezért készítettem egy csomagot azoknak, akik inkább otthon tornáznak, és egy másikat, ami edzőterembe való.

– Mennyivel jobb ez, mint ha egy személyi edző segítségét kérnénk?

– Sokan gátlásosak, nem szeretnek segítséget kérni, emellett azt se feledd el, hogy a személyi edzéseknek igencsak borsos az áruk. Alkalmanként 3000–6000 forintot kell fizetni egy szakszerű óráért, a havibérlet árán felül.
A kártyák segítségével viszont bárki mozoghat a maga szintjének és alkatának megfelelően, és akár egy évre előre is megtervezheti a fitneszprogramját.





– Épp hogy abbahagytad a jégtáncot, máris újabb fába vágtad a fejszédet.


– Ha hiszed, ha nem, még a korcsolyázás mellett is edzettem. Reggelente, miután elvittem a gyerekeket az óvodába, volt egy-másfél óra szabadidőm. A jégtánc teljesen más mozgás, mint az aerobik. És muszáj volt kidolgoznom magamból azt a lelki megterhelést is, amit a show jelentett.

– Sokan úgy gondolták, talán túlságosan komolyan vetted a jégtáncot, miközben azt hangoztattad, ez csak játék.

– Játék volt, de amellett verseny is. És én mindent teljes erőbedobással csinálok. Tudtam, hogy
a nézők elvárásai magasak velem szemben.
Nekik és magamnak is meg akartam felelni.

A cikk folytatását megtalálod a Maxima legújabb számában. Az ajándék Réka-edzéskártyákkal keresd az újságárusoknál!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top