nlc.hu
Trend
Az OTTO a fiatalokra is gondol!

Az OTTO a fiatalokra is gondol!

Egy fiatal lány állandó mozgásban van. Tele van energiával, célja az önmegvalósítás. Mindent el szeretne érni az életben, amit csak magának kíván.

Folyton rohanás az élete, több dolgot tesz egyszerre, képes a száját rúzsozni, telefonon beszélgetni barátnőjével, közben lábaival kedvenc zenéjének ritmusára mozogni. Természetesen az ő életstílusához az is hozzátartozik, hogy öltözködése trendi legyen, és a divathoz igazodjon, ezért válogatós. Amit hajlandó megvásárolni, annak igazán kényelmesnek, „cool”-nak, trendinek és szexinek kell lennie. Ezeknek az elvárásoknak nehéz megfelelni, de az OTTO ajánlata biztosan elnyeri mindenki tetszését! Az OTTO ismeri a fiatal lányokat, tudja, mit akarnak, és pontosan ezt nyújtja számukra.








1. kép






Amennyiben magadra ismertél, első ajánlatunk számodra az OTTO tavaszi kollekciójából egy outfit farmerstílusban. Igazán „cool” és tökéletes ruhadarab. Körben sok levarrással, hátul hasítékkal. Végy fel alá egy szép kockás inget, és irány a szórakozás! Egy ilyen öltözetben még egy vad musztángot is megszelídíthetsz! (1. kép)


 


 








2. kép

 


 


Vagy inkább egy fekete-fehér street stílusú outfit mellett döntenél? Igazán klassz egy világos felsővel és egy lezser, széles nadrággal. Derekán és szegélyén zsinórbehúzással. Már csak egy zenelejátszó hiányzik a kedvenc zenéiddel, és irány az élet! (2. kép)


 


 











3. kép


 




Természetesen a sportos stílust kedvelőkre is gondolunk. Tekintsd meg sztreccsfarmerünket, alacsony csípőmagassággal és koptatott-mosott hatással. Biztos elnyeri a tetszésedet ez a buggyos farmer, melyhez ajánljuk a kerek nyakkivágásos felsőt. Így együtt igazán kényelmesen fogod érezni magad. (3. kép)


 


 








4. kép


 




A melegebb napokra most itt van egy igazán szexi felső, divatos lila színben. Nyakkivágásos, 3/4-es ujjhosszúságú, melyet masnival és ráncolással gazdagítottunk. Válaszd hozzá alacsony derékmagasságú rövidnadrágunkat khaki színben! Az összhang önmagáért beszél! (4. kép)


 


 


 








5. kép


 


 




Ez aztán a csúcsteljesítmény! Két top egyben! És ezt feldobhatod egy katonai stílusú nadrággal, melyhez már csak egy kényelmes, dizájnos H.I.S cipő hiányzik. Mutasd ki az egyéniséged! (5. kép)


 


 








6. kép


 



Ajánlatunk utolsó összeállítása egy sportos, mégis elegáns outfit. Divatos top állítható pánttal, csipkével és díszítőgyöngyökkel. Végy fel rá egy mélyebb nyakkivágású felsőt, és a végeredmény lenyűgöző lesz. Természetesen gondoltunk a nadrágra is, ezért ajánljuk 7/8-os és enyhén gyűrt hatású cargo nadrágunkat! Már csak egy szexi szandál hiányzik, meg egy ellenállhatatlan mosoly, és minden férfi a tenyeredből eszik. (6. kép)


 


 



Spórolj időt, és rendeld meg ezeket a divatos darabokat az OTTO webáruházából!  Ruháink segítségével és megfelelő önbizalommal hegyeket mozgathatsz meg!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top