nlc.hu
Trend
A kultikus kényelem

A kultikus kényelem

A Scholl több mint 100 éves tapasztalatának, illetve széleskörû kutatásra épülõ lábbelijeinek köszönhetõen igazi kultuszt teremtett az egészséges lábápolás területén.

A sikerének titka az, hogy a lábbelik előtérbe helyezik azokat a technológiákat, amelyek által viselője a legkényelmesebb és legtermészetesebb érzetet kapja, valamint a legújabb divat szerint készülnek.

A Scholl már 1904 óta gyárt a több modellre és technológiára lebontott lábbeliket. Célja, hogy minden vásárló megtalálja a saját lábának leginkább megfelelőt. Dr. Scholl, a márka alapítójának filozófiája a cipőkészítésről: „a láb az anatómiai tervezés csodája”, és az a lábbeli a legmegfelelőbb, amelyben viselője úgy érzi „mintha mezítláb járna”.

A legismertebb modellek közé sorolható a Clog klumpa, valamint az Airbag papucs.

A Clog Supercomfort klumpa viselete során igazi lábtornában lehet részünk. A Scholl fapapucsait a láb tornatermeinek is tekinthetjük. A formázott talp tökéletesen támasztja a boltíveket, így biztosítva a láb egészségét. A klumpa hosszantartó sikerének kulcsa, hogy sem a lábak, sem azok igényei nem változnak. Ez a papucs az Exercise technológia szerint készül, amely speciális kialakításának köszönhetően minden lépésnél tornáztatja a láb és a lábfej izmait, fokozva ezzel a vérkeringést.






Az Airbag papucs szintén egy klasszikus Scholl darab. Ez a három különböző színben kapható csatos bőrpapucs az Adapta talptechnológia szerint készült. Ennek segítségével a harántboltozatot gyengéden támasztja meg, ezáltal csökken a járáskor keletkező rezgés.







Annak, aki egész nap állómunkát végez, kifejezetten fontos, hogy olyan cipőt hordjon, amely segít megőrizni lába egészégét. Ebben kínál tökéletes megoldást a Scholl. Mindkét papucsnak nagy előnye, hogy akár otthon, akár munkahelyen hordható a rendkívül kényelmes viseletnek köszönhetően. Ezek az unisex modellek széles méretválasztékban kaphatóak, így akár az egész család számára megteremthetjük az egészséges lábhoz szükséges viseletet.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top