nlc.hu
Trend
Légy divatos és járj kényelmesen

Légy divatos és járj kényelmesen

Eleged van már abból, hogy vagy hihetetlenül jól nézel ki, de 5 perc után egy lépést se bírsz tenni, vagy akár órákon keresztül is képes lennél talpon maradni, de úgy érzed nem vagy elég nõies?





Akkor Neked tervezték a Scholl legújabb kollekcióját! Ezek a lábbelik ugyanis nemcsak divatosak, de a Scholl technológiáknak köszönhetően rendkívül kényelmesek is.


Magas sarkú vagy lapos? Sportos vagy nőies? Klasszikus vagy kerek orrú?

Nézzük, milyen a trendi cipő idén tavasszal és nyáron!
Ahogy az elmúlt néhány évben már láttuk, a cipőknél igen sokféle stílus él egymás mellett. Főleg nyáron, mikor különféle modellekkel kísérletezhetünk, melyik áll csinosabban, melyikben szeretnénk jobban vagy kevésbé mutatni lábunkat.

Kegyes sarok vagy lapos papucs?




Az elegáns, nőies megjelenés elengedhetetlen kelléke mindig is a kecses magas sarkú cipő lesz. Ha valakinél azonban a kényelem az elsődleges szempont, jó hír, hogy az idei évben továbbra is nagy divat a lapos papucs. A pántos modellek idén népszerűbbek, mint valaha. Ezek a lábbelik hordhatók nadrághoz és szoknyához is egyaránt.


Merész, üde színek
A Scholl női kollekciói nemcsak formájukban, de színükben is a tavasz-nyár kedvenceinek számítanak! Idén hódítanak a merészebb, arany, ezüst, csillámos színek, valamint a friss, üde természetes árnyalatok. Nyugodtan válasszunk a kedvenc színeink közül, kombinálva a lenge ruhakollekciónkkal.






Hogyan is működnek a Scholl technológiák?
A Scholl cipők amellett, hogy a legújabb divatot követik, testreszabott technológiát kínálnak minden lábbeliben.

Ez lehetővé teszi, hogy mindenki az igényeinek legmegfelelőbb technológiával készült lábbelit válassza és viselje, amely nagyban hozzájárul a mindennapok kényelméhez.



A Gelactive technológia biztosítja lábunk kényelmét egész napon át! A lábbelikbe beépített kis gélpárnácskák csillapítják a rázkódást, mivel minden egyes lépésünk ki van párnázva. A különleges gélpárnáknak köszönhetően rugalmasan és könnyen járhatunk cipőinkben és szandálunkban.





Az Adapta technológia határozottan, mégis gyengéden tartja lábunkat! A biomechanikai alapon megtervezett talpágy tökéletesen tartja a láb izmait. Teljesen körülöleli a lábboltozatot, a járás közben fellépő feszülést, terhelést és káros behatásokat elnyelve óvja a sarkat és a lábat. Az Adaptában a láb nemcsak fitt, hanem természetesen egységes is.

A Scholl klasszikus, Exercise technológiával készült fapapucsai majdnem 30%-kal jobban aktiválják a láb izmait, ezzel erősítve a tónusát úgy, mint a sportcipők.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top