nlc.hu
Trend
Öltözzön divatosan az OTTO segítségével!

Öltözzön divatosan az OTTO segítségével!

Szeret csinosan öltözködni? Szereti a szépet? Szeret tetszeni, akár Önmagának? Ez általában mindnyájunknak örömet okoz. Ilyenkor nem gondolkodunk, pusztán élvezzük a pillanatot és szabadnak érezzük magunkat.

Bár a tél most is, mint mindig hosszú volt, a tavasz első napsugarai ismét előcsalogatják belőlünk ezt az érzést. A megújulásban, az örömszerzésben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek tavaszi modelleink segítségével. Válogatásunk pusztán töredéke a weboldalunkon, a www.otto.hu – n található óriási választéknak. Lapozgasson és kényeztesse magát termékeinkkel!







1. kép






Az első, amire összeállításunkban szeretnénk felhívni a figyelmét, ez a szemrevaló póló. Leheletfinom, virágos felső, mely azonnal elnyeri tetszését. A virágos minta az idei év slágere lesz. Az OTTO kollekciójában további virágmintás ruhadarabokat találhat: felsőt, blúzt, szoknyát, vagy akár nadrágot is. (1.kép)


 












2. kép

Egy hölgy fehérben mindig a tisztaságot, ártatlanságot jelképezi. Valamiért mindig jó érzéssel tölt el bennünket egy fehér ruhadarab. A következő ajánlatunk is egy fehér felsőrész, hátrészén csipkebetéttel, laza nyakkivágással, kis fodros ujjakkal.

Önnek sem hiányozhat az idei ruhatárából a fehér szín! Jól mutat önmagában is, de kombinálhatja egy ördögien fekete darabbal is. Ajánljuk hozzá 7/8-os nadrágunkat, tiszta pamut anyagból.

Ezt a divatos cargo nadrágot, hátán cipzárral, alacsony derékmagassággal kínáljuk, mely igazán szexivé varázsolja viselőjét. (2.kép)









3. kép





A következő ajánlatunk egy hosszú ujjú felső elején ezüst karikával. Alakot hangsúlyozó forma.

Mint mindannyian tudjuk, a tökéletesség a részletekben rejlik. Ez a felső hihetetlenül egyszerű és mégis nagyon szexi. Igazán nagyszerű választás hozzá egy sztreccs nadrág.


Jól kombinálható és szuper kényelmes.
Egyszerűen mindenhez passzol! (3.kép)











4. kép





Tavaszi és nyári slágereink közé tartoznak mindenekelőtt az olyan fényes anyagokból készült ruhadarabok, mint a szatén. Már nemcsak estélyek kísérőjét és ünnepélyes öltözéket jelent számunkra. Nyugodtan hordhatják lazább programokon, mint mozi vagy akár egy baráti összejövetel. A fekete is örök szín. Tekintse meg elegáns nadrágkosztümünket. Figyelemre méltó! Keskeny blézer egy gombbal fehér, barna vagy akár fekete színben.
(4.kép)


 


 


Egy másik elegáns összeállítás ez a barna, sztreccs nadrágkosztüm, mely egy blézer és hosszú nadrág tökéletes kombinációja.

A hatás akkor sem marad el, ha rövidebb nadrággal választjuk.









5. kép


Ne feledkezzünk meg az örök divatról, a farmerről sem! Farmerből sosem elég! Egy új darab mindig jól jön! Tekintse meg sztreccs farmerünket. Szűk csőnadrág, 5 zsebes fazonban.
Ajánljuk továbbá ezt az egyenes, koptatott farmert, mely felhajtva is hordható!

Gondoltunk a melegebb napokra is! Íme ez a bermudanadrág, mely oldalt nagy zsebekkel és hajtókával van ellátva a kényelem, praktikum és a jobb összhatás érdekében.

A kantáros farmerek kedvelőinek is tudunk meglepetéssel szolgálni. Nézze meg kantáros bermuda farmerünket, melyet a divatos megjelenés és az érdekes kiegészítők jellemzik.
(5.kép)










6. kép


 


Amennyiben Önnek nem állnak jól a klasszikus darabok, akkor sem kell elkeserednie! Próbálja meg ezt a nyakba köthető, virágmintás ruhát, vegyen fel alá egy nadrágot és igazán klassz hatást fog elérni!


Íme egy hasonló darab, mindenütt nyomott mintával. Szexi mély V-nyakkivágással.
(6.kép)


 






 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top