Trend

„Az egyedüllét nem magány”

Hagyományos interjú helyett – hiszen abból éppen eleget adott a Szabadság, szerelem, illetve a Sztárok a jégen kapcsán – arra kértük a színésznõt, hogy életének fontos címszavait határozza meg.





Amerika: Örökké fontos hely marad a számomra. Nehéz és csodálatos emlékek is fűződnek hozzá. Soha nem múló barátságokat kötöttem ott.
És természetesen Los Angeles a filmes szakma fellegvára.
Anya: Hálás vagyok neki, ahogy persze a családom többi tagjának is, amiért
sosem korlátoztak az álmaim megvalósításában, és mindig kiálltak mellettem.
Álom: Vigyázni kell az álmokkal, mert néha beteljesülnek… Lehetőségeinkhez mérten álmodozzunk! De ha nincsenek világmegváltó álmaid, vágyaid, akkor nem éred el az életben azt a célt, amit kitűztél magad elé.
Buta kérdések: Fárasztóak, a szakmai nemtörődömség lecsapódásai. Például: Most boldog vagy? Szeretnél gyereket? Mesélj a kapcsolatodról! Ha ilyesfajta kérdést kapok, általában azt szoktam mondani: következő.
Gonoszság: Felesleges energiapocsékolás. Nem vezet sehova, és nem javítja a te életed minőségét. Testvérpárja az irigységnek, javaslom, hogy helyettük inkább próbáljunk a pozitív dolgokra koncentrálni. Észrevettétek, hogy a gonoszság ráadásul öregít?
Halál: Miután egy olyan alapítványnál dolgozom, ahol a halál közelsége sajnos mindennapos élmény, gyakrabban találkozom a véggel. Persze a halált úgy is fel lehet fogni, mint egy új élet kezdetét. Kapsz egy következő lehetőséget, hogy kijavítsd azokat a hibákat, amelyekkel ebben az életben nem boldogultál. Úgy érzem, hogy ezt a kérdést nem tudnám ennél alaposabban címszavakban megválaszolni.
Haj: Színésznőként fontos a hajkorona, hiszen akár a védjegyem is lehet egy-egy karakter megformálásánál. A tiszta, ápolt frizura sok mindent elmond a viselőjéről. Azt hiszem, hozzám a barna és a vörös passzol igazán, nem hiszem, hogy valaha is szőkén vagy feketén láthatnak a magánéletben. A színház vagy a film persze más, ott hajlandó vagyok sok mindent kipróbálni!
Jég: Óriási szerencsének tartom, hogy részese lehettem ennek a műsornak,
és megtanulhattam magasabb szinten
korcsolyázni. Ezáltal átértékeltem ezt a sportot, amelyre eddig kevesebb
figyelmet fordítottam.




Kedvenc márkám:
Gap, amelyet itthon nem sokan ismernek, mert Magyarországon még nem nyitottak üzletet. Imádom a farmeros-pólós összeállításokat, amelyeket ők forgalmaznak jó minőségben, ráadásul kifejezetten olcsón.
Közönség: Ők a legfontosabbak! Elnézést kérek a kritikusoktól, de mégiscsak arról van szó, hogy a mi feladatunk szórakoztatni. Hogy arra a két órára, amíg megnéznek egy filmet, vagy háromra, amíg beülnek egy színházi előadásra, kikapcsoljuk a valóságot, hogy a nézők egy másik életbe csöppenjenek. Ez a mi
felelősségünk.
Lélek: Olyan óvatosan kell vele bánni, mint egy svájci órával. Mindenkinek meg kell találnia azt az időtöltést, amiből töltekezhet, és ezáltal adni tud másnak is.
Macska: Az enyém Negró. Imádom, hogy öntörvényű! Ugyan rám van
szorulva bizonyos dolgokban, de ezt egy pillanatig nem mutatja ki. Visszatérve a lélekre, mindig megérzi, ha valami bajom van, és akkor odabújik. Pótolhatatlan az is, hogy mindig örül, amikor hazaérek. Ha egy nap sokáig hagyom egyedül, már az ajtóban ülve vár, és ahogy beteszem a lábam a lakásba, rögtön vad nyávogásba kezd, amit én úgy interpretálok, hogy elmeséli az egész napját. De az is lehet, hogy szemrehányást tesz nekem a napközben elmaradt kényeztetésért.
Magány: Az egyedüllét nem feltétlenül jár együtt a magánnyal. A barátok, egy könyv, egy jó mozi sokat segít, hogy az ember ne érezze magányosnak magát. Ezeket az időszakokat arra kell felhasználni, hogy magadra figyelj, és önmagadba nézz.


A cikk folytatását megtalálod a Maxima legújabb számában. Keresd az újságárusoknál!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top