nlc.hu
Trend
Elkelt a született feleség

Elkelt a született feleség

A Született feleségek sztárja, Marcia Cross egy ideje már nem csak a filmvásznon, de a valóságban is gyakorolhatja, milyen az, ha valaki már nem hajadon többé… És hogy milyen volt az esküvõje? Cikkünkbõl kiderül...




A szép, ám rideg Bree Van de Kamp-et alakító Marcia Cross belépett az igazi feleségek táborába: 2006. június 24-én örök hűséget fogadott kedvesének, a 48 éves tőzsdeügynök Tom Mahoney-nak. A 44 éves menyasszony sokáig várt arra, hogy valaki oltár elé vezesse, most azonban valóra váltak álmai.

Marciának már hosszú évek óta nem volt igazi társa. Mivel 31 éves korában elvesztette akkori szerelmét, így a vörös hajú színésznő sokáig képtelen volt új kapcsolatot létesíteni. És persze – ennek köszönhetően – azt kezdték róla pletykálni, hogy a saját neméhez vonzódik, hiszen sosem látták egyetlen férfi oldalán sem. Az Emmy-díjra jelölt sztár azonban nem esett kétségbe: „Lehet, hogy furcsa, de vállalom, hogy 42 éves leszek, és egyedül vagyok. Nem tudom, miért kell magyarázkodnom amiatt, hogy nem vagyok férjnél. Mindenesetre nem vagyok leszbikus.” Egy évvel később mégis megtalálta azt a férfit, akivel összeköthette az életét. Marcia és Tom 2005 márciusában ismerkedett meg egymással, majd még az év augusztusában megtartották az eljegyzést is.

A pár nagyszabású esküvőt rendezett, hogy méltóképp ünnepeljék meg házasságkötésüket. „Életem legjobb választása volt a vőlegényem, Tom – mondta Marcia. – Jó dolog együtt lenni egy férfival, akivel szerelmesek vagyunk egymásba. Boldog vagyok, hogy találkoztam azzal az emberrel, akivel le akarom élni az életem

A szerelmesek több mint 200 vendéget hívtak a szertartásra és az azt követő ünnepségre, köztük Eva Longoriát és párját, Tony Parker kosárlabdázót, valamint Felicity Huffmant és férjét, a szintén színész William H. Macy-t. A másik „született feleség”, Terry Hatcher azonban nem vett részt az eseményen, mivel épp kislányával nyaralt, de ígérete szerint személyre szabott nászajándékkal fog kedveskedni kolléganőjének, konyhai felszerelésekkel és egyéni főzésoktatás-programmal. Marcia ugyanis a sorozatban alakított Bree-vel ellentétben nem konyhatündér, sőt, ki is jelentette: csak akkor megy férjhez, ha nem kell főznie!

Az esküvő helyszínéül a kaliforniai San Gabrielben lévő Our Savior Episcopal Parish templomot választotta a szerelmespár, ahol Eva Cavaleri papnő eskette össze őket. A meghívott vendégek elmondása szerint gyönyörű volt a szertartás. Eva Longoria megjegyezte: „Gyönyörű ceremónia volt, Marcia és Tom pedig láthatóan nagyon boldogok együtt. Nagyon izgultam értük, és jó látni, hogy Marcia ennyire boldog és szerelmes








Egyedi ruha, ékszerek és csokrok

A menyasszony természetesen kitett magáért, hiszen egyedi tervezésű, gyönyörű, hófehér Reem Acra ruhát viselt, melynek fátylát 7 kis koszorúslány vitte utána. „Nagyon aranyosak voltak mindannyian” – mondta a színésznő 3 éves unokahúgáról és a hat másik kislányról. A színésznő ékszereit a híres beverly-hills-i ékszerész, Neil Lane tervezte. A menyasszonyi csokrot fehér és pünkösdi rózsából állították össze.

Marcia Cross igazi családi esküvőt szervezett. A színésznőt 83 éves édesapja, Mark, és 72 éves édesanyja, Janet vezette be a templomba, mialatt húga, Ellen Paul McCartney „Only Love Remains” (Csak a szerelem marad) című dalát énekelte. Cross másik húga, Susan nyoszolyólányként vett részt a ceremónián, a pár Tiffany-jegygyűrűit pedig az unokaöcs, Jared vitte az oltárhoz. Tom, a vőlegény, legjobb barátját, Ed McClarent kérte fel vőfélyének. A boldogító igen kimondását követően az ifjú feleség mindössze ennyit súgott oda férjének: „Most, hogy megcsókoltuk egymást, végre házasok vagyunk.”

A házasságkötési ceremónia után az újdonsült pár és násznépe a pasadenai Ritz Carlton hotelbe vonult, hogy tovább ünnepeljék a nagy napot. A szállodában két terem is a vendégsereg rendelkezésére állt. A fehér bálteremben koktélokat szolgáltak fel, a vacsorát pedig másik – hortenziákkal és rózsákkal díszített – teremben tálalták. A szerelmespárt hatalmas, „Virágtorony” fantázianévre hallgató torta várta, melynek láttán Marcia egyszeriben felkiáltott: „Akkora, mint az Empire State Building!” Az ötemeletes, fehér krémes, virágokkal díszített tortát a sherman oaks-i Layers cég készítette, s az édesség minden „emelete” más ízesítésű volt. És hogy melyik volt a menyasszony kedvence? Hát, természetesen a málnakrémes…

Az első tánc a friss házasokat illette a Ritz Carlton báltermében, az „At Least” című Etta James-dal kísérőzenéjével. „Tom és én mindentől el voltunk ragadtatva, olyan sok szeretetet kaptunk mindenkitől. Nagyon boldog vagyok, hogy egybekeltem Tommal. Szerencsére az esküvő is jól sikerült, aminek azért örülök különösen, mert rengeteg munkám volt benne. Bár a feladatot kiadtam egy esküvőszervező cégnek, de nem voltam velük elégedett, így még időben átvettem az irányítást. Minden nagyon szívélyes és szenvedélyes volt. Úgy érzem, mind a kétszáz vendég remekül szórakozott” – nyilatkozta Marcia az esküvő után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top